Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Najładniejszy to Krashan
ooo Asiu.... no jak na kobiete to mozna bylo sie spodziewac takiego tematu, troche glupio mi jak na faceta mowic o przystojnosci faceta ale chyba Jacek byl bardzo w tamym czasie
Ostatnio edytowany przez WRC (03-09-2006 18:04:52)
mi się podobała ta w WPT Kasia chyba no wiecie która !
maciek :
mi się podobała ta w WPT Kasia chyba no wiecie która !
Masz na myśli Marysię - dyspozytorkę? Bo z kontekstu wnioskuję, że raczej nie chodzi Ci o główną bohaterkę serialu.
chyba o nia mu chodzi ale trudno powiedziec jak naprawde wyglada bo chyba zaledwie 4 razy jest pokazana na 15 odcinkow a poza tym to byl temat o najprzystojniejszego a nie najprzystojniejsza no ale skoror juz tak to mi sie podobala sekretara Ciapulka i chyba wszyscy to samo powiedza bo byl juz taki temat na forum o niej hah
Sylwia Wysocka rządzi :miodzio:
No i kochanka Michalika niczego sobie ;)
hahaaaa no jasne sylwia jest piekniutka, powinnismy zrobic miss zmeinnikow hah no a co do kochanki Ciapulka toooo... jezeli chodzi o mnie to pozostawia wiele do zyczenia, bo ladna nie jest ale moze mam zly gust
Ostatnio edytowany przez WRC (04-09-2006 16:28:08)
WRC :
no a co do kochanki Ciapulka toooo... jezeli chodzi o mnie to pozostawia wiele do zyczenia b ladna nie jest ale moze mam zly gust
Jak dla mnie to masz dobry, bo moim zdaniem ona jest po prostu obrzydliwa. :D
Mówimy o kochance, a nie o żonie ! :)
Chyba Michalik miął kilka kochanek, bo mnie się rozchodzi o tą co do niej szedł, jak wpadł do kanału.
Nie tej co przychodziła do szpitala, bo to rzeczywiście bleeee
chyba nie mial kilku a mi o ta wlasnie chodzi o ktorej mowisz, polecil mu ja prezes ogniwa Klusek
Jordan :
Chyba Michalik miął kilka kochanek, bo mnie się rozchodzi o tą co do niej szedł, jak wpadł do kanału.
Nie tej co przychodziła do szpitala, bo to rzeczywiście bleeee
Z rozmowy Michalikowej z siostrą wynika, że towarzysz Michalik lubił skoki w bok, a zatem Flora z pewnością nie była jego jedyną kochanką. Niemniej jednak w filmie pokazana jest tylko ona. Jordan, ta do której szedł, kiedy wpadł do kanału, i ta w szpitalu, to TA SAMA!
jordan naprawde nie zauwazyles ze to jedna i ta sama i tak samo nieladna ??? w koncu skad by ta inna wiedziala o tym ze jest w szpitalu jak tylko tamta sie to dowiedziala i zona
Hmmm, wieści po mieści szybko się rozchodzą.
Tamta miała takie fajne nogi, i jak ten robol przyszedł zadzwonić :)
tak miala to trza przyznac, ale to bylo jedyne co miala fajne
WRC :
tak miala to trza przyznac, ale to bylo jedyne co miala fajne
Może jakiś screen ? Bo zwariuję, cały czas myśłałem, ża ta z nogami to inna niż ta co przychodziła do szpitala...
hah no tak nie zauwazyles roznicy ze to ta sama bo byles wpatrzony caly czas w sexy nozki rozumiem to b. dobrze...
Tak właśnie było...
czyli trzeba byłoby poszukać innej - o np. ta nauczycielka z wycieczki do lasu, przecież to słynna striptizerka z Alternatyw !
Fajna była też Spikerka na Dworcu PKP w Kutnie :)))
Aktorka : Alicja Wolska-Piesiewicz :))
PS. Dzięki za spostrzegawczość :)
Ostatnio edytowany przez Piorun (16-11-2006 15:06:15)
Chyba Piesiewicz.
WRC :
chyba Jacek byl bardzo w tamym czasie
Zgadzam się z tą opinią, mnie on sie rowniez bardzo podobał :)
Najladniejsza to byla sekretarka rezysera Barewicza
A takze kelnerka nie pozwalajaca sie antycypowac oraz prostytutka, ktora pozycza dziecko w sadzie.
Najladniejsza to byla zona Oborniaka.
el_comendanto :
Najladniejsza to byla zona Oborniaka.
Zgadzam się. Zresztą do tej pory nieźle się trzyma.
A Maria Grzybianka?? He, he! Nie no. Mi sie ona nie bardzo podobała. Zgodzę się za to z opiniami niektórych kolegów.