Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
No, może nie do końca ;) Ale przyznać muszę, że bardzo zaintrygowała mnie tabliczka z nazwą ulicy, którą zobaczyłem w sierpniu w Siedlcach. Poniżej zdjęcie - niestety w słabej jakości, bo pod ręką miałem tylko komórkę:
Niestety, okazało się, że nie chodzi o znanego w "Zmiennikowym" świecie aktora Wojciecha, ale o Władysława Rawicza, uczestnika powstania styczniowego. Niemniej jednak, tabliczka wygląda ciekawie ;)
ponadto gdzies w polsce jest miejscowosc Rawicz
A mnie zaintrygował ten zakwadracikowany napis na płocie...
co mówi ? "Podróż pociągiem skraca czas przejazdu koleją" ? Hahahaha
Jordan :
A mnie zaintrygował ten zakwadracikowany napis na płocie...
co mówi ? "Podróż pociągiem skraca czas przejazdu koleją" ? Hahahaha
Niestety, uchwyciło mi klepsydrę...
Przypomniało mi się jeszcze, że podczas pobytu w Jastrzębiej Górze, natknąłem się na coś takiego:
I nie, nie jestem fanatykiem Rawicza ;)
hahaha wyglada zatem na to ze Rawicz jest slawny w naszym kraju, mimo ze uwazal byl bufonem i uwazal sie za najwazniejszego i wielka gwiazde kina
Ta willa na zdjeciu 2, to nie jest czasem dom Koniuszków ?
Jordan :
Ta willa na zdjeciu 2, to nie jest czasem dom Koniuszków ?
Oni raczej nie mieszkali w Jastrzębiej Górze ;)
hahaa to w Jastrzebiej jest ten Rawicz... a wyglada jak gdzies w gorach bo taka chalpa z kamieni podmurowana od dolu typowy styl podtatrzanski
WRC :
hahaha wyglada zatem na to ze Rawicz jest slawny w naszym kraju, mimo ze uwazal byl bufonem i uwazal sie za najwazniejszego i wielka gwiazde kina
Wszyscy zatrudnieni przy tym filmidle ("Spadkobiercach Grunwaldu") byli bufonami na czele z reżyserem kretynem , dziś znowu sobie obejrzałem jak go załatwili.