Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Wczoraj oglądając niebieską 13/13, a dokładnie jej wrak, stwierdziłem, że był to inny samochód, a dokładnie inny rozbity egzemplarz Fiata i przemalowany na niebieski kolor. Widać to doskonale po pomalowanych na niebiesko przewodach elektrycznych od lewego przedniego kierunkowskazu. Zresztą w tamtych czasach samochód był zbyt cenny, trudno dostępny, zbyt kosztowny aby go rozbijać do filmu. Druga sprawa. (Może czepiam się szczegółów bo to w końcu tylko serial) Stasiu zabrał się za wymianę, przewodu od chłodnicy w czasie kiedy Personalny załatwiał etat... leżąc dzielnie pod samochodem... Przy wymianie tego przewodu, musiałby najpierw zlać chłodziwo z układu chłodzenia a następnie zabrać się za wymianę. Zresztą jest to chyba zbyt złożona naprawa aby miał odwagę podjąć się jej czekając na Personalnego i do tego jeszcze poza warsztatem.
Pisałem już o tym na forum :) To jest ten sam wrak co stoi w rowie w odcinku safari:)
YACEK :
Pisałem już o tym na forum :) To jest ten sam wrak co stoi w rowie w odcinku safari:)
To już jest jasne, wiem, że o tym było. Poruszyłem tą kwestię znów, ponieważ udało mi się zobaczyć ten pomalowany kabelek.