Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Z artykułu o Alternatywach wyczytać można fragment który pasuje do Zmienników:
"- Staszek był królem chaosu - mówi II reżyser filmu Andrzej Swat. Dlatego obowiązywała zasada, że nikt z aktorów nie zmienia kostiumu przez cały film. Żeby nie było tak, że na początku sceny aktor gra w innym ubraniu niż w jej zakończeniu dokręcanym po kilku tygodniach."
Teraz wiadomo czemu Jacek tak poginał wiosna lata jesień zima :D
Całość dość ciekawego artykułu o realizacji Alternatyw 4:
http://www.alternatywy4.net/forum-post,73.html
.
Ostatnio edytowany przez Jordan (03-01-2008 18:34:30)
Zastanawiać się, dlaczego Jacek nie zmienia koszulki, to tak, jakby zastanawiać się, dlaczego Superman ciągle nosi tą niebieską pelerynę z S albo dlaczego Bond chodzi cały czas w garniaku. Poza tym zmienia
Supermana uniform to nie strój codzienny tylko coś w stylu munduru tak samo Kuśmider ma jeden mundur.
W porządku ale taksówkarz to cywil więc chociaż by zmieniał koszulkę do snu.
Jordan :
Supermana uniform to nie strój codzienny tylko coś w stylu munduru tak samo Kuśmider ma jeden mundur.
W porządku ale taksówkarz to cywil więc chociaż by zmieniał koszulkę do snu.
ALE ONI MOZE MAJA KILKA UBRAN TYLKO TAKICH SAMYCH, BO JAKBY IM SIE ZABRUDZILY TO BY NIE MIELI CZEGO ZALOZYC, GDY OBECNY BY SIE PRAL
Ostatnio edytowany przez WRC (03-01-2008 23:04:05)
Trzeba było zareklamować Levisa jakoś, nie? :)
Pavloos_1313 :
Trzeba było zareklamować Levisa jakoś, nie? :)
hah taaa w czasach, gdy firma ta nie byla w polsce to nie mialo znaczenia
... Panowie czepiacie sie szczegółów!!!
Piorun :
Panowie czepiacie sie szczegółów!!!
Popieram przedmówcę. A swoją drogą to może nie miał dość czasu, żeby zadbać o higienę i zmienić ubranie? :)
Jego higiena ograniczała się do wody kolońskiej Brutal i dezodorantu rozpylanego na t-shirt.
I do ochlapania twarzy wodą.
Nawiasem mówiąc: Gratuluję trzysetnego (300) postu Jordan :)
Dzięki - ale to zasługa świetnego serialu o którym piszemy.
Pavloos_1313 :
Piorun :
Panowie czepiacie sie szczegółów!!!
Popieram przedmówcę. A swoją drogą to może nie miał dość czasu, żeby zadbać o higienę i zmienić ubranie? :)
To jest serial... za dużo oczekujecie! :)
Jordan :
Dzięki - ale to zasługa świetnego serialu o którym piszemy.
Sorry, że tak ni z gruchy ni z pietruchy, ale z tym, że serial jest świetny to po raz kolejny potwierdzam.:)
Czas trwania akcji serialu to gdzieś chyba ok. rok. A wszyscy tam cały czas ubrani jak w lecie i tak jakby pory roku się nie zmieniały.
Izi3 :
Czas trwania akcji serialu to gdzieś chyba ok. rok. A wszyscy tam cały czas ubrani jak w lecie i tak jakby pory roku się nie zmieniały.
To wszystko jest już przegadane, przedyskutowane x razy i co najważniejsze dodane do Ciekawostek.
W muzeum PRL znalazłem rekwizyt który jak ulał pasowałby do postaci Jacka Żytkiewicza :D
""""Napis na opakowaniu informował: „Non odoro hamuje wydzielanie potu, zapobiega skutecznie powstawaniu przykrego zapachu. Nanosić na miejsca silnie pocące się.” Producent Zakłady Pollena Lechia w Poznaniu. """"
:D
Pawełzmiennik :
Izi3 :
To wszystko jest już przegadane, przedyskutowane x razy i co najważniejsze dodane do Ciekawostek.
No fakt nie da się nie zauważyć:)
moze lubil koszulke. ja mam taka z magnum44 i ciagle ja nosze
maniek :
moze lubil koszulke. ja mam taka z magnum44 i ciagle ja nosze
Magnum 44? Pomyliłeś chyba filmy. Albo chciałeś zabłysnąć na forum,ale nie potrafisz.
Słyszałeś kiedyś takie powiedzenie:
Krytyk i eunuch z jednej są parafii. Każdy wie,jak to zrobić,
żaden nie potrafi.
Ty także wiesz jak,ale ci coś nie wychodzi.
Uhuuuu haha niezła babeczka! Z taką to nie strach nocą prze Wołomin ;)
Nocą przez Wołomin?
Wiesz,ja jestem nieśmiała :-) i nie śmiem odmówić.
skorpionko, obawiam się, że ci, do których skierowany był twój post nie zrozumieją połowy słów w nim zawartych :)
ardiano :
skorpionko, obawiam się, że ci, do których skierowany był twój post nie zrozumieją połowy słów w nim zawartych :)
Nie sądzę,abyś to Ty miał trudności ze zrozumieniem. Nie podejrzewam też o to Yacka,Plebana,ani Ceglarka.
Ergo...to maniek jest trochę...no wiesz...
Nieh cie ktury rószy! :P
skorpionka73 :
ardiano :
Nie sądzę,abyś to Ty miał trudności ze zrozumieniem. Nie podejrzewam też o to Yacka,Plebana,ani Ceglarka.
Ergo...to maniek jest trochę...no wiesz...
A mnie podejrzewasz? :) Poza tym podpisuję się pod słowami kolegi Plebana...