Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
sabina97 :
Ja bym chciała podpowiedzieć żeby go zapytać czy jakby ktos zechciał robić kontynuację Zmienników to czy zechciałby zagrać w niej??:)
Pewnie chciał by zostać Bogusławem Radziwiłem tym z Potopu.
Ja mam jeszcze jedno pytanie: Czy p.Hryniewicz byłby w stanie się poświęcić dla swoich fanów żeby zrzucić parę kilogramów?
Jakby co to mogę z Panem biegać :) Co Pan na to ?
ardiano :
a ja myślę że przedewszystkim powinieneś wszystkich swoich rozmówców zaprosić na to forum
Może nie tyle na forum ale na stronę na pewno...
mam pytanko, bo cos zamikl temat - jak wyglada sprawa tego wywiadu ??? bedzie juz wkrotce opublikowany ???
Krzyk ciszy się zrobił !
Ale czekamy cierpliwie ;)
Witam!!!
Jutro widze sie z Hryniewiczem :D Mam zamiar zrobic nawiazanie do sceny z poszukiwaniem kogos ze "Spadkobiercow" a tu na planie zywej duszy... :D
A co do tych dwoch pozostalych, to nie mam kiedy tego zmontowac, wolalbym juz hurtem wszystkie, poniewaz material trzeba przerzucac w czasie rzeczywistym z kamery, bo jest nagrany na tasmie. To okolo 30 GB danych, potem obrobka tegoz. Jak sie da to sie zrobi, w srode bede mial zajecia z montazu filmow na uczelni wiec moze upieke dwie pieczenie an jednym ogniu, tj zalicze zadanie na wlasnym materiale :D
Super! A gdzie będziesz przeprowadzał ten wywiad? W Warszawie? Czy Pan Mieczysław chętnie się zgodził? Bo kiedyś mówił że "w ogóle nie lubi
zmienników i ma nadzieje że tego nie widać na ekranie (...)" Trzymam kciuki!
jakby nie lubial to by z taka pasja o nich nie opowiadal
i prosba do el comendanta zadaj mu te wszystkie pytanka. ktore tu pisalismy, prosze
To super że dzisiaj się z nim widzisz
Będę niecierpliwie czekać na wywiad.
Pozdrawiam
No i wyszlo jaki zakrecony jestem. Napisalem wczoraj, ze widze sie z nim dzis, a to nieprawda, bo jutro. Bylem swiecie przekonany, ze wczoraj jest niedziela... Heh, przynajmniej jezeli dzis jest niedziela dopiero to mam jeszcze jeden dzien wolnego :D
Umowilem sie z nim w Warszawie w WFDiF, czyli niedaleko pada jablko od jabloni :D jezeli mozna tak powiedziec. Dzis robie z kolega zgrzewke wszystkich odcinkow hurtem polecimy moze cos mi sie nasunie nowego. Pytania oczywiscie od Was tez beda :D, po to wrzucilem ten temat tutaj :D
el_comendanto :
No i wyszlo jaki zakrecony jestem. Napisalem wczoraj, ze widze sie z nim dzis, a to nieprawda, bo jutro. Bylem swiecie przekonany, ze wczoraj jest niedziela... Heh, przynajmniej jezeli dzis jest niedziela dopiero to mam jeszcze jeden dzien wolnego :D
Umowilem sie z nim w Warszawie w WFDiF, czyli niedaleko pada jablko od jabloni :D jezeli mozna tak powiedziec. Dzis robie z kolega zgrzewke wszystkich odcinkow hurtem polecimy moze cos mi sie nasunie nowego. Pytania oczywiscie od Was tez beda :D, po to wrzucilem ten temat tutaj :D
El comendanto nasunęło mi się jeszcze coś - czy mógłbyś zapytać czy to po Zmiennikach p.Mieczysław obciął włosy na jeża?
Nie, obciął je dużo później, w Piłkarskim Pokerze i Czarodzieju z Harlemu jeszcze miał fryzurę a’la Jacek Żytkiewicz
fromthesecondside :
Nie, obciął je dużo później, w Piłkarskim Pokerze i Czarodzieju z Harlemu jeszcze miał fryzurę a’la Jacek Żytkiewicz
Nie wypowiadaj się za Pana Hryniewicza niech on sam odpowie na to pytanie :)
to ja mam jeszcze jedno: czy bywa pan mieciu czasem na ulicy samochodowej, lub w poblizu i przypomina mu sie z sentymentem wtedy serial i jak tam go krecili ???
Nie wypowiadaj się za Pana Hryniewicza niech on sam odpowie na to pytanie :)
To może jeszcze go spytać, jak ma na imię, albo w jakich filmach zagrał? Przecież wyraźnie widać, że obciął je dużo później.
Witam!
Juz po sprawie!
Dwie godziny materialu :D nie wiem jak to obrobic :D
az tyle z nim gadales ??? super !!!
el_comendanto :
Witam!
Juz po sprawie!
Co za pech i moja nieuwaga że przegapiłem ten topic bo bym cię poprosił abys wyciągnął jakies info na temat odchudzania w zmiennikach (tzn czy bareja powiedział " Mietek schudnij bo inaczej w zmienikach nie zagrasz).:P
Ostatnio edytowany przez Barewicz (13-03-2008 00:05:47)
Dziękujemy Ci El Commendanto :)
Może na początek zamieściłbyś pytania i odpowiedzi w wersji tekstowej :)
A na wersję filmową ( podejrzewam że będzie nieco okrojona ) przyjdzie jeszcze czas. Pozdrowionka!
el_comendanto :
Witam!
Juz po sprawie!
Super!
A co tu obrabiac. Podziel calosc na fragmenty po 20 minut i walnij je wszystkie na dailymotion.com :P :P
Super!
Ale będzie oglądania:)
Już nie mogę się doczekać
Wrzucić na youtube najlepiej.
Postaram sie jakos to obrobic, trzeba bedzie pokombinowac, ale na poczatek wrzuce takie male cos, co zmontowalem przed spotkaniem :D
http://img338.imageshack.us/img338/3263/dsc00001gz0.jpg
lo dzizys !!! dzieki stary !!! pierwszy raz autograf pana miecia widze, zajebiscie...
a powiedziales mu o nas i o naszej stronie ???
Ostatnio edytowany przez WRC (14-03-2008 18:41:10)
Lol super jesteś niesamowity gościu!
Wydrukuje sobie jak kupię tusz do drukarki i powiesze nad łóżkiem :D(lol)
Dzięki.