Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
zgadzam sie
Pawełzmiennik :
Przestańmy się rozwodzić nad ''kolizją'' Żuka... Uzgodniliśmy, że była nie realstyczna i tyle...
Do mało realistycznych scen można dodać jak w odcinku"Prasa szczególnej troski" (scena kredyt dla młodych małżeństw) rączka od automatu do kawy swobodnie spadając jakiś kawałek od fotela kierowcy robi dziurę która wygląda tak
Ostatnio edytowany przez Barewicz (10-03-2008 12:59:41)
takich scenek było dużo więcej, od razu mi sie nasunęła ta jak Wiesio w XV odcinku wyginał blachę drzwi 1313 na noc przed licytacją (a mieli już ich w garści...)
Tam chyba nie ma nic dziwnego, chciał zamek rozwalić
fromthesecondside :
Tam chyba nie ma nic dziwnego, chciał zamek rozwalić
No właśnie... Co w tym dziwnego?
Może sposób? Ja bym zrobił to inaczej
no cóż... wiesio się dopiero uczył fachu i może nie wiedział że najlepszy sposób o zmusicz szybę do opuszczenia... ale z drugiej strony, pomyślcie - jakby im udało się zabrać tę kasę, to zakończenie filmu musiałoby być zupełnie inne
O scenie z ekspresem rozrywającym fotel jest już w ciekawostkach.
odgłos wyginanych drzwi nie ma nic wspólnego z ruchami jakie on wykonuje
scorpio44 :
O scenie z ekspresem rozrywającym fotel jest już w ciekawostkach.
Możliwe (nie znam wszystkich tematów ,postów na pamieć).:P
Ostatnio edytowany przez Barewicz (11-03-2008 18:42:15)
Można było sprawdzić.
@ardiano: Istotnie, dobry sposób, chociaż ja bym raczej w zamku podłubał. Chociaż z szybą to jeszcze lepiej.
Lepiej jakby kumpel Kuśmidra ze straży wjechał tam starem. Wcześniej oczywiście Wiesio podłożył ogień pod inny samochód - paliłoby się a wtedy Opania w przebraniu strażaka w zamieszaniu toporem wybiłby boczną szybę 1313, i zabrał pieniądze.
A potem odjechaliby nawet nie gasząc pożaru...
fromthesecondside :
Można było sprawdzić.
No tak ale chyba nic się nie stało , już nie bądźcie tacy dokładni .
Barewicz :
Możliwe (nie znam wszystkich tematów ,postów na pamieć).:P
Ale ja nie mówiłem o forum, tylko o stronce.
Lepiej jakby kumpel Kuśmidra ze straży wjechał tam starem. Wcześniej oczywiście Wiesio podłożył ogień pod inny samochód - paliłoby się a wtedy Opania w przebraniu strażaka w zamieszaniu toporem wybiłby boczną szybę 1313, i zabrał pieniądze.
Czemu nie, ale pożar musieliby ugasić, pieniądze wziąłby raczej Kuśmider, i Wiesio pewnie tak podpaliłby samochód, jak się doń włamał
Kuśmider w tym czasie już garował.
A Wiesio tak podpaliłby dla zatarcia śladów - dobrze myślicie, i tego się trzymajcie.
Ciekawe za ile poszedłby spalony 1313 ? :D
ardiano :
Jordan :
Piorun :
Pogięta blacha zatkala rure wydechowa :D
Możliwe - może tłumik uszkodził ten pień ?
.ej... z tego co wiem to w żuku wydech jest po pierwsze primo na boku po drugie primo w połowie pojazdu
Hej Panowie to był żart ;) :))
nowy image Mroczkowskiego
moim zdaniem koniec symbolu...
O kurcze :) Zupełnie inny człowiek.
Ostatnio edytowany przez YACEK (28-06-2011 21:39:18)
Czasy się zmieniły... :)
Jednak niestety to chyba nie jest sobowtór, których Rewiński ma kilka. Czy raczej miał? :D
Niedawno czytałem jego wypowiedź, że brodę nosi od czasów studenckich i trudno mu się z nią rozstać...
A, to reklama panie! W końcu czemu nie zarobić na czymś, co samemu się tworzyło i pielęgnowało przez 30 lat :) A tak w ogóle to chyba dłużej... pamiętam etiudy telewizyjne z kabaretem TEY z lat 70, już wtedy miał brodę.
Możliwe , że się bali , by Marian dalej prowadził , a ponieważ wszyscy byli pijani nie chcieli ryzykować wypadkiem lub kontrolą drogową i z tegoż to powodu wynajęli Ursusa .
To pewnie w reklamie ' Siara ' pan Rewiński się obciął .