Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Od 9 kwietnia 2010 "Zmiennicy" znowu w TVP2. Teraz serial będzie pokazywany w czwartki i piątki o godzinie 16:30.
Zadowolony jestem.
jakis czas temu, chyba w 2007 tez bylo o tej mniej wiecej godzinie, tylko ze od pon. do pt.
Historia lubi się powtarzać... :)
Suuuper.... już się nie mogę doczekać :]
No i co dalej..... Emisji jak nie ma tak nie ma puścili 1 odcinek i koniec.... żal...
dziś widziałem końcówke Alternatyw 4 na tvp
Ostatnio edytowany przez Ceglarek (14-06-2010 19:08:05)
WoW !!!
a teraz lecą Zmiennicy
Należy oglądać.
Jeszcze się dobrze na TVP nie skończyło a już kolejna emisja Zmienników szykuje się niebawem, tym razem na kanale Comedy Central. Pierwszy odcinek 4 września.
Szczegóły tutaj: http://www.comedycentral.pl/shows/zmiennicy/
Myślałem że prędzej pokażą go na Kinol Polska. Ciekawostką są trzy fotosy w opisie serialu których jeszcze nie widziałem.
Dziś ostatni odcinek na TVP1! 17:50
http://www.youtube.com/watch?v=lalNKV2DIbI
Ostatnio edytowany przez YACEK (03-09-2010 17:26:26)
Ciekawe czy się odważą i walną reklamy w środku odcinka. W końcu CC to komercyjna telewizja, więc wszystko jest możliwe.
A jednak. Odważyli się i puszczają reklamy! Prywata i warcholstwo!!
To sPiSek!
Inspektor Belon :
Ciekawe czy się odważą i walną reklamy w środku odcinka. W końcu CC to komercyjna telewizja, więc wszystko jest możliwe.
pierwszy raz slysze o takiej tv... tyle tego jest, ze nei znam ich, a nie wiedzialem, ze to jakas polska tv, bo z nazwy nie wyglada na to a kinopolska tez jest komercyjne a jakso nie ma reklam podczas filmu, niezle bedzie jak bedzie ktos to ogladal i reklamy podczas zmiennikow dadza, i tak tego nie zobacze, ale pewnie glupio bedzie musialo to wygladac
Comedy central jest telewizją Amerykańską od kilku lat dostępną w Polsce. Wiele nowych seriali które lecą teraz na Tvn czy Polsacie było najpierw w Comedy central.
Reklamy są w czasie zmienników 2 razy.
Witam! To mój pierwszy post na tym forum. Chciałbym poinformować, że od 2 października nasz serial będzie pokazywać TVP Polonia (w soboty o 10:20 i niedziele o 9:55). Powtórki będą w piątki i soboty o 6:00. Najprawdopodobniej będzie to emisja bez napisów. A wie ktoś może, kiedy były wszystkie emisje ''Zmienników''? Jak ktoś wie to niech napisze.
Ostatnio edytowany przez fan1233 (15-09-2010 17:08:05)
Dzisiaj ostatni odcinek ''Zmienników'' na CC, ale od dziś będziemy ponownie oglądać ''Zmienników'' na CC.
Ja widziałem wczoraj wieczorem ostatni na CC.
No bo dzisiaj byla powtórka. Ja dla ''Zmienników'' specjalnie powiększyłem pakiet w kablówce, żebym miał CC.
Tylko trochę dołujące są komentarze użytkowników (zapewne dosyć młodych sądząc po stylu wypowiedzi) strony CC, którzy psioczą na to, że stacja puszcza Zmienników a oni woleliby w tym miejscu widzieć jakiegoś kolejnego gniota zza Oceanu...
cos masz niezle [nie umiem się zachować w towarzystwie] to nagranie. obraz jest megazwolniony i opozniony w stosunku do dzwieku