Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
skorpionka73 :
antek :
Pleban :
Spokojnie, nie karmić trolla, nie wdawać się w polemikę, im właśnie o to chodzi.
niejezdym trol ino lubiem cycki a skorpioniha nieh nie byndzie tako nieuzyto i pokoze co mo
Seneka Młodszy powiedział kiedyś:"Człowiek,który Cię obraził jest silniejszy lub słabszy od ciebie. Jeżeli słabszy-oszczędź go. Jeżeli silniejszy-oszczędź siebie." Ty jesteś słabszy. Przynajmniej intelektualnie. Idąc za radą Plebana oraz Seneki,ja ciebie oszczędzam. Wybacz,że słowo ty piszę z małej litery,ale taki kmiot nie zasłużył na mój szacunek. I w ogóle jesteś bardzo na bakier z ortografią.
Na tym Forum jeszcze nikt nikogo nie obraził!!!!! Tu NIGDY nie było żadnych awantur i życzyłbym sobie aby tak właśnie było- ZAWSZE!!!
może kolegę ktoś ostrzec kulturalnie panowie admini??
.
Ostatnio edytowany przez Kier.Prod.T.Garwanko (28-04-2009 11:14:04)
Student z siekierą potrzebny od zaraz...
Eee tam. dramatyzujecie. Moze antek faktycznie jest malo elokwentny, ale coz zlego jest w prosbie o pokazanie biustu? ;-)
podejrzewam, że nic.... idąc tym torem poprosiłbym użytkowniczki naszego forum o okazanie zdjęć, coby miło było popatrzeć na kogoś ładnego :)
Do czego to doszło... :)
Doszło do tego,że powinnam komuś podziękować
a o co chodzi
O! proszę! niewidzialna ręka admina zabanowała antoniego.
Sprawiło mi to wręcz sadystyczną radość.
YACEK :
O! proszę! niewidzialna ręka admina zabanowała antoniego.
a co to znaczy
To znaczy że administrator tego forum - Major zajął się pewnym niesfornym użytkownikiem, który obraził pewną użytkowniczkę
baby to o byle co sie obrazaja
manku, tak czytam twoje posty, które napłodziłeś i odnoszę wrażenie, że jak się nie ogarniesz to wysokiego poziomu tego forum, to szybko może cię czekać podobny los, co antoniego...
Zdadzam się z Tobą. Ale jego poziom nie jest tak żenujący jak u antoniego. Przypuszczam,że to małolat,jakiś uczeń... A ponieważ nie bardzo lubi chodzić do szkoły,widoczne są efekty. Żałosne,niestety.
Może to alter ego antoniego...
Może. A co z Tobą? Jakiś niewyraźny jesteś.
Ostatnio edytowany przez skorpionka73 (01-05-2009 10:08:30)
ardiano :
manku, tak czytam twoje posty, które napłodziłeś i odnoszę wrażenie, że jak się nie ogarniesz to wysokiego poziomu tego forum, to szybko może cię czekać podobny los, co antoniego...
e tam czepianie nie wszyscy musza byc inteligetni .jak na szkole co skonczylem to i tak jest dobrze. po podstawuwce nigdzie nie szlem ale osiem klas mam
maniek :
ardiano :
e tam czepianie nie wszyscy musza byc inteligetni .jak na szkole co skonczylem to i tak jest dobrze. po podstawuwce nigdzie nie szlem ale osiem klas mam
Był jeszcze kiedyś Marian z fiata... :D też nie ogarniał
Dobre.
najlepszy to był zdaje się niejaki bertorelli, co nam chciał wcisnąć wywiad z Wojciechem Pokorą...
Twierdził, że był z nim na jakimś bankiecie... :)
ardiano :
podejrzewam, że nic.... idąc tym torem poprosiłbym użytkowniczki naszego forum o okazanie zdjęć, coby miło było popatrzeć na kogoś ładnego :)
Niestety,nie jestem ładna.
Ale mój avatar to moje prawdziwe zdjęcie.
Możecie więc spojrzeć
Jesteśmy bardzo wdzięczni Skorpionko... :)