Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
No faktycznie :)
Biernacka? Ale ona była jakby trochę paskudna.
Taki make up lat 70-tych. Na papugę !
A jak podobała się Wam lekarka ze szpitala,w którym leżał Ciapulek? Atrakcyjna inaczej,prawda? Niestety,nie pamiętam nazwiska aktorki.
Jeśli koleżance chodzi o tą pielęgniarkę od Trędowatej to jest to Hanna Stankówna. Moim zdaniem straszna baba. Zagrała m.in. jeszcze w Seksmisji, Labiryncie, Panna z mokrą głową itd. Ostatnio można ją oglądać w oprzerze mydlanej Na wspolnej. Gra tam drażniącą wszystkich matkę jednego z bohaterów.
Ostatnio edytowany przez Ceglarek (24-04-2009 18:39:27)
Najlepsze jest to że ta aktorka grała w filmie "Trędowata"
Rzeczywiście
YACEK :
Najlepsze jest to że ta aktorka grała w filmie "Trędowata"
Nie kojarzę jej z tym filmem,ale prawdę mówiąc,widziałam go tylko raz,gdyż nie podobał mi się. Wiem,że główną rolę grała Elżbieta Starostecka.
Grywała też w 07 zgłoś się. :) W 16 odcinku żonę niejakiego doktora Miłosza, zaś w 24 GODZINACH ŚLEDZTWA i ZŁOTYM KIELICHU Z RUBINAMI historyka sztuki.
Pavloos_1313 :
Grywała też w 07 zgłoś się. :) W 16 odcinku żonę niejakiego doktora Miłosza, zaś w 24 GODZINACH ŚLEDZTWA i ZŁOTYM KIELICHU Z RUBINAMI historyka sztuki.
i jeżdziła czarnym Mirrafiori :)
Ale nawet ten samochód nie dodał jej urody
Ale jak była młodsza to lepiej wyglądała.
skorpionka73 :
Ale nawet ten samochód nie dodał jej urody
jak miała w tamtych czasach taki samochód i pieniądze to nawet Borewicz chyba na jej urodę nie patrzył :)
I tak wolę Jacka. Przystojny(przynajmniej wówczas),a przy jego wyobraźni nie nudziłabym się.
Dał się na Mirafiori poderwać, Biedaczysko! :)
Piorun :
Fajna była też sekretarka dyrektora FSO :)
Ja również się dopisuję do tej opinii! :)
A "Jej szerokość",czyli żona Ciapulka?
Ciapulkowa teraz robi karierę jako niania niani Frani i wygląda dużo lepiej IMHO
dzifka co kciala wrobic mariana byla fajno ino gupio
kredytmm :
Piorun :
Fajna była też sekretarka dyrektora FSO :)
Ja również się dopisuję do tej opinii! :)
Ależ ona wredna... :))))
http://www.youtube.com/watch?v=w7-CqcHL … re=related
jacek byl ladny,krashan i romek a z dziewczyn to kasia,marysia i oborniakowa
jak patrze w lusterko to widze co jestem przystojny bardziej niz z filmu a na filmie fajny byl krashan i romek
miodek :
jak patrze w lusterko to widze co jestem przystojny bardziej niz z filmu a na filmie fajny byl krashan i romek
Już wiem w czym przodujesz.
W samouwielbieniu.
Ortografia,żałosna.
Elokwencja....bez komentarza.
Za to miłość własna...
Pomysł wprowadzenia zmian w ortografii na pewno podoba się miodkom,mańkom i innym trollom.
Gdyby go zrealizowano,żaden z tych ,pożal się Boże "pisarzy", nie musiałby zastanawiać się przez jakie "u" coś się pisze.
I chciałby jeszcze reformy w gramatyce,bo mówić poprawnie też raczej nie potrafi.
Wiem,że to nie na temat,ale czytałam posty miodka i widzę,że słusznie go zbanowano.
Cóż,zdecydowanie zaniżał poziom forum.
Wydaje mi się że miodki mańki i inni tego typu pojawiający się ostatnio na forum to ta sama osoba.