Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Wnioskuje to o Jacku po obejrzeniu sceny w odcinku 1 CENY UMOWNE w której Jacek śpi w swojej słynnej koszulce LEVIS potem ubiera spodnie,NIE MYJE SIĘ tylko moczy twarz i ręce w misce z wodą(nie mówiąc że nie wziął prysznicu),dezodoruje się nie myjąc pach,nie myje zębów i biorąc bułkę jedzie na rowerze do pracy w wygniecionej koszulce w której spał.
A Mastalerz w odcinku 3 DZIEWCZYNA DO BICIA w scenie jak sprzedał "czerwony berecik albo komandos likier" Kasi siąka w rękę nos a potem to wyciera we włosy.
;)
hahahaha dobre dobre !!! ale przeciez nie oznacza to ze to by pokazany kazdy jego poranek np ja nie myje sie codziennie pod prysznicem i nie robie tego ponadto rano, a co do zebow to... rzeczywiscie nawet nie zauwazylem ale on ich nie myje !!! jakies to dziwne ale to wszystko dlatego ze on postepuje jak pewien pan z "co mi zrobisz..." (ktos tutaj przytaczal ta analogie), ktory sniadanie jada wieczorem i jak wstaje rano to tylko sie ubiera i wychodzi
WRC :
hahahaha dobre dobre !!! ale przeciez nie oznacza to ze to by pokazany kazdy jego poranek np ja nie myje sie codziennie pod prysznicem i nie robie tego ponadto rano, a co do zebow to... rzeczywiscie nawet nie zauwazylem ale on ich nie myje !!! jakies to dziwne ale to wszystko dlatego ze on postepuje jak pewien pan z "co mi zrobisz..." (ktos tutaj przytaczal ta analogie), ktory sniadanie jada wieczorem i jak wstaje rano to tylko sie ubiera i wychodzi
poranek każdy pokazany nie jest ale ta koszulka Levisa jest żelanym argumentem na poparcie tezy o niechlujstwie Jacka : na korzyść kolegi Żytkiewicza przemawia to, że używa dezodorantu Brutal, czyli trzyma styl i klasę najwyższej próby :)
z tego co pamietam to uzywa wody toaletowej "brutala", co do koszulki, to racja zawsze w tej samej chodzi chociaz w kilku odcinkach byl w takiej bialoniebieskiej koszuli polo
Ostatnio edytowany przez WRC (17-11-2006 17:41:34)
Hahahahahahaha, dobre spostrzeżenia. Tylko wiecie -> do pracy mam pięć kilomotry, wstaję rano za piętnaście trzecia, latem to już widno -> to ten sam klimat. Jacek je śniadanie na wieczór, i czy opłaca mu się rozbierać po śniadaniu :)))))
WRC :
z tego co pamietam to uzywa wody toaletowej "brutala", co do koszulki, to racja zawsze w tej samej chodzi chociaz w kilku odcinkach byl w takiej bialoniebieskiej koszuli polo
A nie, bo... w V odcinku, gdy do taksówki na postoju przy lotnisku wciska się na chama grubas, a Rawicz krzyczy, że ten mu łamie nogę, koszulka Jacka wygląda na jakąś czerwoną, której przedtem ani potem nigdy nie widziałem :)
hehehehe-a pamiętacie jak Jacek mówi do Mariana (Kasi) po incydencie w którym napadł ją Krashan coś w stylu:pożycze Ci koszule-właśnie kupiłem nowe-facet musi o siebie dbać a nie chodzić jak fleja(niedokładnie ale taki był sens) ;) znaczy sie że o siebie dbał-a to w czym chodził to były ciuchy tylko do roboty czemu akurat się nie dziwie-Kasia też do roboty w jednych ciągle latała;D
Na spotkania z Kasią był zawsze ładnie wylansowany (przeważnie w tą polówkę biało niebieską). A na codzień raczej przywdziewał takie ciuchy robocze, czyli levisa i przeważnie takie szare spodnie z kieszeniami na udach, że nie wspomnę o granatowych adidasach z paskami na bokach:-)
Ale włosy miał czyste
Od urodzenia,tj. hmm,hmm...lat nie palę. I nie cierpię,gdy ktoś świeżo po papierosie chucha mi w twarz. Po prostu śmierdzi. A Jacek przynajmniej nie śmierdział papierosami,gdyż nie palił. Zwróćcie uwagę,że w pierwszym odcinku,gdy jedzie do pracy,wsiada do wagonu dla niepalących.
Ostatnio edytowany przez skorpionka73 (22-04-2009 22:07:23)
Pleban :
A nie, bo... w V odcinku, gdy do taksówki na postoju przy lotnisku wciska się na chama grubas, a Rawicz krzyczy, że ten mu łamie nogę, koszulka Jacka wygląda na jakąś czerwoną, której przedtem ani potem nigdy nie widziałem :)
To jest też koszulka LEVISA, tylko to tak wygląda, bo widać tylko czerwony napis.. :)
Słyszałam kiedyś rozmowę,w której pewien mężczyzna wypowiadał się,że woli zimę od lata. Twierdził,że zimą wystarczy się umyć co trzy tygodnie,a latem musi co dwa. To miało miejsce w ubiegłym roku. A wy mówicie,że Jacek to brudas,bo nie umył się w pierwszym odcinku.Nie pokazano też,że po wstaniu z łóżka robi siusiu,a chyba nikt w to nie wątpi. Poza tym,zwróćcie uwagę,że choć nigdy nie pokazano,by się golił,miał zawsze gładką twarz. Musiał więc też się myć,choć tego nie pokazano.
Może się mył po śniadaniu, tj. przed pójściem spać? :)
skorpionka73 :
A wy mówicie,że Jacek to brudas,bo nie umył się w pierwszym odcinku.Nie pokazano też,że po wstaniu z łóżka robi siusiu,.
Ale każdy wie gdzie sikał, bo niby skąd Mastalerz zawsze miał wiecznie zalany pałac ? "W Chorwacji to mają pałace, nie to co u nas że upieprzysz się po kostki... w moczu" :D
Jordan :
skorpionka73 :
A wy mówicie,że Jacek to brudas,bo nie umył się w pierwszym odcinku.Nie pokazano też,że po wstaniu z łóżka robi siusiu,.
Ale każdy wie gdzie sikał, bo niby skąd Mastalerz zawsze miał wiecznie zalany pałac ? :D
Cóż,skoro nawet zimą nosił koszulkę i lekką kurtkę,musiał mieć przeziębione nerki. A wtedy wszystko jedno gdzie,byle natychmiast
Ostatnio edytowany przez skorpionka73 (25-04-2009 05:55:07)
Jeszcze jedno. Gdyby się nie mył,to by śmierdział i Kaśka nie mogłaby znieść smrodu jako Marian,ani nie umówiłaby się z nim jako Kasia. Bo choć fascynował ją jako mężczyzna,a miłość podobno jest ślepa,to jednak MA WĘCH.
Ostatnio edytowany przez skorpionka73 (27-04-2009 05:40:42)
przeca Jacek używał Brutala.... więc Kasia nie miała prawa nic wyczuć...
Czytałam coś podobnego w jednej książce:"wyleję na siebie dużo wody,to nie wyczuje,że się nie kąpałem" .
Ostatnio edytowany przez skorpionka73 (27-04-2009 19:55:37)
Dobre... :) A cóż to była za książka?
W mroku nocy. Facet,który używał mocno pachnącej wody zamiast kąpieli był psychopatycznym mordercą kobiet.
Szkoda że nie "Blask nocy"
Specjalnie dla Ciebie mogę coś takiego napisać. Zgadnij,przedstawicielka jakiego zawodu będzie tym" blaskiem"? Dla ułatwienia dodam,że nie będzie taksówkarzem.
He he he... w firmie pana Andrzeja?
Oczywiście.
e tam