Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
ze nie mozna bylo wejsc kilka dni
ja mogłem wchodzić ale tylko z pracy, w domu w dalszym ciągu nie mogę i nie wiem w czym tkwi problem
Wygląda na to, że z niektórych sieci nie można ostatnio dostać się na stronę. Czy możecie powiedzieć, na jakich łączach (których dostawców) strona Wam się nie ładuje/ładowała?
Dzięki! To jest problem po stronie firmy, w której mamy wykupione konto - wygląda na to, że przyblokowali jakieś adresy. Dlatego mam do Ciebie prośbę, żebyś zapytał w 2A, jaka pula adresów IP przeznaczona jest na Twoją sieć.
wiem, że serwery z grami sieciowymi mają takie adresy 213.77.90.14, wiec podejrzewam, że dla sieci mają podobne adresy różniące się tylko końcówką - moge do nich jeszcze maila napisac ale nie wiem jak szybko odpowiedzą
Teoretycznie powinno już działać. W razie problemów, proszę o kontakt :)
Dzięki za informacje! Zgłosiłem to.
Inspektor Belon: W Twoim przypadku już powinno być ok.
Potwierdzam, wszystko smiga juz jak trzeba :]
Dzieki!
Ludzie... Co to była za katorga... Mnie również stronka przestała działać, a po trzech, czy nawet już dwóch dniach (trzeba by o to spytać moich rodziców, bo pewnie moje dziwne zachowanie utkwiło w ich pamięci :D) miałem wszelkie objawy głodu! I stwierdziłem, że jestem uzależniony od tej stronki, a przede wszystkim od forum. :))))))) Prawie nie przesadzam. A najgorsze było to, że nikt nie wiedział, co jest grane, nawet MaJor z początku sądził, że problem leży u mnie.
No w każdym razie teraz czym prędzej przystępuję do nadrabiania zaległości na forum i mam nadzieję, że coś takiego się HOPSASA więcej nie powtórzy. :D
Ostatnio edytowany przez MaJor (31-03-2007 16:15:26)