Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Witam!!!
Zastanawialo mnie pewne srebrne auto, ktore wystepuje w serialu raczej nieprzypadkowo. Mianowicie chodzi o srebrny bolid o niespotykanej jak na owczesne czasy stylistyce. Auto jedzie karnie w kolejce kiedy Jacek dociera Fiata z Mroczkowskim, potem np. jest na Dworcu Gdanskim w tle jakos nie pamietam czy jak Kasia umowila sie z Jackiem i Marian przyswirowal jarzebia, czy jak sie z nim po prostu przesiadala [tzn z Jackiem] wtedy jak zacerowala fotel i pozostala taka mala falda...
Zachodzilem w glowe co to za wynalazek az znalazlem:
http://moto.allegro.pl/item184572412_ni … f_i_i.html
Tak podejrzewalem. Widac doskonale rejestracje tego auta [ w filmie ] trzeba bedzie sprawdzic do kogo nalezalo :D
To srebrne auto to Datsun. Należało ono do kaskadera, który między innymi występował w 'Zmiennikach'. Wiele lat później znalazłem to auto w centrum Warszawy, pod 'Smykiem'. Stało tam z kartką 'Sprzedam'. Wtedy było już przemalowane na czarno.
Tak wyglądało na początku lat 2000:
http://www.graty.art.pl/graty.php?tresc … ;id=datsun
zdjęcia nr 2 i 3.
Lesio, to bardzo ciekawa informacja! Widzę, że to Ty zarządzasz stroną GRATY, więc mam do Ciebie pytanie, czy możemy umieścić te dwie fotografie w ciekawostkach na zmiennikowej stronie?
MaJor :
Lesio, to bardzo ciekawa informacja! Widzę, że to Ty zarządzasz stroną GRATY, więc mam do Ciebie pytanie, czy możemy umieścić te dwie fotografie w ciekawostkach na zmiennikowej stronie?
Oczywiście, że możecie. Podajcie tylko informację, że zdjęcie pochodzi ze strony graty.art.pl i link do strony.
Dzięki wielkie! Odpowiednią adnotację oczywiście zamieścimy!
Nie wiem kto podal info, ze auto nalezalo do Zbigniewa Modeja, Mieczyslaw Hryniewicz powiedzial, ze auto nalezalo do Marcina Sznajdera - tez kaskadera i faceta od efektow specjalnych.
el comendatno dlaczego wlasciwie zmieniles nicka na garwanko ???
Bo utozsamiam sie z ta postacia dokumentnie!!! hehe... a w koncu producentem jestem :-)