Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
w odc. 14 gdy lesiak jest swiadkiem bojki "manka" i jacka widzi to wszystko z okna pokoju lukasika w siedzibie dyrekcji wpt, problem z tym, ze znajduje sie ona w tym budynku od prowadzacego od glownej bramy wpt
wiec nie mogl widziec jak jacek z "mankiem" sie bija, poniewaz to miejsce bylo oddalone o kilkaset metrow i dojazd do niego jest od drugiej bramy, ktora od tej glownej jest oddalona o mniej wiecej 200 metrow (wiem bo bylem w wawie wiec teraz juz wszystkio wiem)
to samo jest gdy lesiak wychodzi szybko na zewnatrzz przed budynek po schodach glownego budynku i patrzy ukosne iii powinien widziec ulice samochodowa i plot a w filmie okazuje sie, ze lesiak gada z innym taksowkarzem ("rozumiem, artysta, dyplomata, tancerz...") widzi jak kaska z jackiem sie caluja a przeciez miejsce, w ktorym oni bija sie a pozniej caluja to wlasnie to gdzie jest wjazd od tej drugiej bramy ze stacja benzynowa przy wjezdzie i serwisem napraw (budynek w bialej cegle) i ponadto znajduje sie w tyl niz miejsce na ktore patrzy michalik
MaJor, a jednak chyba będziesz musiał to dokładnie rozpracować i umieścić. :D
Już daaaawno temu mu o tym pisałem i była to jednak z ciekawostek, którą MaJor z lenistwa (:P) uznał za mało istotną i niewartą głębszego wnikania. Tzn. nie ustalałem dokładnie położenia każdego z tych miejsc, byłem w każdym razie pewien, że placyk, na którym Kasia z Jackiem się biją, a potem całują, na pewno nie znajduje się przed budynkiem, z którego wychodzi (i patrzy) Lesiak.
Ostatnio edytowany przez scorpio44 (07-11-2007 20:54:27)
scorpio44: nie pamiętam tego :P
a ja bylem w wawie i teraz juz jestem pewny tego, tak wiec sa dowody
szczerze scorpio44, ja też tego nie pamiętam...
Pawełzmiennik, ja mówię o prywatnej korespodencji z MaJorem. ;)
a to przepraszam... Nie wiem, nie znam się ...