Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Nie jestem pewien czy w obu scenach chodzi o to samo miejsce, no ale... ;)
W odcinku trzecim (:)) dwie 'panienki' każą się Jackowi zawieźć do Anina, na Kajki ;)
Natomiast w odcinku siódmym pani Grzelczakowa leci do pana Andrzeja, oczywiście na Kajki, do Anina
Jak to w końcu jest? ;)
Ostatnio edytowany przez InżynierKwaśniewski (05-01-2008 19:27:51)
hmmm chyba masz racje, sam o tym nie pomyslalem, ale tak wlasciwie to co to sa te "kajki" ??? nazwa burdelu ???
No jasne, że chodzi o to samo miejsce. Panienki (w 3, a nie 2 odcinku!) jechały po robocie do pana Andrzeja się "rozliczyć". ;)
WRC, to nie "te Kajki", tylko ulica (Michała) Kajki.
Świetne spostrzeżenie !
Przez 20 lat na to nie wpadłem ;)
Rzeczywiście panienki wracają do swojej mety. A w tym domku to pewnie pan Andrzejek ma też regularny burdel.
To były te panienki, które dały Jackowi Ballantinesa, który zaniósł on Lesiakowi do szpitala? To gdzie ten szpital był?
fromthesecondside :
To były te panienki, które dały Jackowi Ballantinesa, który zaniósł on Lesiakowi do szpitala? To gdzie ten szpital był?
tak one (jedna tak smiesznie powiedziala "to dla choregoooo"), no a szpital musial byc gdzies tam, bo przeciez michalik i lesiak zostali przewiezieni tam ze zwyklego szpitala
Ostatnio edytowany przez WRC (05-01-2008 23:22:27)
del
Ostatnio edytowany przez WRC (05-01-2008 23:22:56)
W Aninie jedyny szpital o ktorym slyszalem specjalizuje sie w kardiochirurgii.
Tu jest ich strona:
http://www.ckanin.pl/
Jezdzilem w wakacje sluzbowo kilka razy dziennie ulica Kajki i w/w domu [p. Andrzejka] nie zaobserwowalem :-/
Nie chcę otwierać nowego tematu, więc piszę to tutaj.
"prawo jazdy kategorii B, zaświadczenie o niekaralności, stały meldunek w Warszawie" - m.in. takimi dokumentami musiała się pochwalić Kasia gdy aplikowała o pracę w WPT
Personalny jak wiadomo odrzucił ofertę Kasi, sam natomiast podczas jednego z gratisowych kursów przyznał, że jeden taki (mniejsza o nazwisko ;) ) chciał go wykiwać nie mając stałego meldunku w Warszawie ("nie będzie mi tu byle szoferzyna fałszywek wstawiał").
Jak wiadomo jednak, Jacek ma metę w Zatorach. Czy to oznacza, że tam ma meldunek i 'wstawia fałszywki'? A może po prostu przy wcześniejszej rekrutacji obowiązywały inne zasady?
pamietam, ze juz ktos poruszal ten temat, ale nie wiem co z tego wyniklo
Była taka dyskusja chyba w Postaciach.
Ale nic pewnego z tego nie wynikło.
Coś mi się zdaje że Jacek miał lewy meldunek w Wawie - a spał w Zatorach.
Jordan :
Była taka dyskusja chyba w Postaciach.
Ale nic pewnego z tego nie wynikło.
Coś mi się zdaje że Jacek miał lewy meldunek w Wawie - a spał w Zatorach.
ciekawe jest jak sie czasy zmienily... dzisiaj nikogo zadne meldunki nie inreresuja i malo kto sie melduje jak mieszka tymczasowo
Mniejsza o nazwisko ale Walendziak się nazywał.