Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Witam fanów "Zmienników", ja stałem się nim po obejrzeniu pierwszych kilku odcinków 20 lat temu, mimo że niewiele z nich rozumiałem (miałem 8 lat). Co do Mieczysława Hryniewicza to po "Zmiennikach" można było zobaczyć go także w "Ekstradycji 3" (herszt gangu - mały epizodzik, zakończony efektowym "BUM" :) ) i w nowych odcinkach serialu "Dom", gdzie grał szwagra dozorcy "Domu". Tu jego rola była już większa i chociaż 2-planowa, to bardzo wyrazista. Poza tym był jeszcze serial "Dorastanie" z 1987 roku i też - jak to ktoś wdzięcznie określił - do rozpoznania wyłącznie z lupą :) A ostatnio - ostatni odcinek serialu "Odwróceni", gdzie wystąpił jako szef lokalu, do którego Cyga przyjechał po haracz.
Ostatnio edytowany przez Pleban (10-04-2008 03:19:06)
No i jeszcze, że tak odkurzę wątek, ale muszę zareagować, a wcześniej tego nie dostrzegłem. W "Prywatnym śledztwie" p. Hryniewicz nie zagrał gościa, który przeprasza, ale który ginie z rąk psychola. A tego już statysta raczej by nie zagrał.
Ten prowadzący nawet nie umiał w dużym fiacie zmienić położeenia fotela.Kłamał bo muwił że nie da się regulować oparcia, że ciężko się kręci kierownicą(małe dziecko jedną ręką by dało radę) że fotele są nie wygodne a to wielkie kłamstwo deska rozdzielcza nie jest z twardego plastiku we fiaacie jest dużo miejsca i jest cicho.Oni nawet nie znają się na tych samochodach.
kolega chyba nie jechal fiacikiem... robi duzy halas wiem bo mialem nieprzyjemnosc raz jechania nim taxi i ciszej tylko jest od malucha
co do deski to z tego co pamietam w programie byl inny fiacik z okraglymi zegarami nie wiem, ale chyba to nowszy model jest...
skrecanie kierownica na pewno bylo trudne skoro w nowszych samochodach (np. fiat tipo) bez wspomagania bylo ciezko
co do reszty sie nie wypowiadam, ale na pewno dalo sie oparcie ruszac
a co do prywatnego sledztwa to drugi kolega tez chyba nie ogladal, bo hryniewicz rzeczywiscie tam przepraszal, ze ochalapal kolesia ale nie mogl ominac kaluzy
Co do kręcenia kierownicą w fiacie to wszystko zależy czy odpowiednio konserwuje się przekładnie ślimakową.
Mało kto wie że trzeba do niej co jakiś czas dolać olej.
Jeśli ktoś założy mniejszą kierownice np. od malucha to będzie jeszcze ciężej chodziło.
Miałem styczność z nie jednym fiatem i w każdym kierownica chodziła inaczej.