Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Świetne!
zajebiscie chlopaki robicie te film, chetnie bym sie wybral z Wami tam, a ktory to el comendanto ??? i czy ta druga osoba tez tu jest obecna na forum ???
czy beda kolejne czesci miejsc serialowych ??? blok kaski i reszta ???
Ostatnio edytowany przez WRC (26-03-2008 18:35:17)
el_comendanto :
Odcinek trzeci ------> http://www.youtube.com/watch?v=7d2vQYApFWo
pzdr
Hehehe, super część. A pan Mieczysław to zrobił się 20 lat młodszy na trzecią część.
.
el_comendanto :
Witam! Za pare dni filmy wroca. Na razie rzucam na pozarcie maly bonus
-------> http://www.youtube.com/watch?v=W7jB54JUwRo
Pozdrawiam.
Czemu nie ma filmów? Znowu będziesz coś usuwał? Wrzuć chociaż trzecią część
niepotrzebnie bylo usuwac ten fragment, o ktorym wiemy wszyscy bo przez to taki ocenzurowany jest jak w komunie i widac ingergerencje
to taki urwany fragment rozmowy
Ostatnio edytowany przez WRC (26-03-2008 20:13:38)
No dobra WRC niech już Tobie będzie choć ja nadal uważam że Panu Hryniewiczowi nie przystoi wypowiadać się publicznie w ten sposób
Mam wrażenie że jest kilka urwanych fragmentów, albo źle słyszę
Filmy wroca za kilka dni, wygladze je troche. Poza tym byly robione pod katem strony ZMIENNICY.COM, stad chyba zaproponuje MaJorowi, aby je umiescil na swoim serwerze, taki exclusiv :-)
Inne miejscowki beda, jak bede mial troche czasu.
Rozmawialismy dwie godziny, ale nie wszystko jest na temat, wiec nie bedzie opublikowane.
Cenzura musi byc, w koncu nawiazujemy do tego :D
Kolega zaglada na forum ale sie nie udziela.
Jeden z nas to ja A DRUGI JUZ NIE JA :D
Nie wiem, czy to widac ale dopisze: ostatnia klatka filmu - bonusa - kiosk zielony w tle to ten sam kiosk w ktorym marian koniuszko kupowal trybune ludu i zwial przed jackiem. niedawno to odkrylem, jak przypadkowo kupowalem tam papierosy. we wtorek bede w tej okolicy i zrobie foto z tego ujecia jak widac szary blok za nim i czerwonego fiata 125.
P.S. zwroccie uwage, ze na irysowej dzis tak samo szczekaja psy jak wtedy, sprawdzic to mozna w odcinku szostym w okolo 4 minucie!!! az mialem deja vu, poniewaz w budynku irysowa 11b [serialowy dom to 11 :D 11b jest obok - tam gdzie pijak sie przewiazal przez latarnie ] czesto bywam ostatnio z racji spraw sluzbowych i kundle tam szczekaja tak samo!!!
Pozdrawiam
hahah tez to zawazyles z tymi psami ??? bo ja tak samo slychac je chyba jeszcze w odc. 6 na poczatku w scence nocnej co do tego kiosku to udalo Ci sie to znalezc a skad wiedziales ze to on wlasnie ??? i na jakiej ulicy sie znajduje ??? i oczywiscie czekam na jego fotki tez
Nie wiedzialem dotad, kiedy stanalem przy nim kupujac sobie fajki. I nagle mnie olsnilo, bo z ujecia na filmie widac na nim kiosk, czerwone FSO 125p, oraz ogromny blok za nim. Teraz przed kioskiem, tam gdzi e byl pusty plac, po drugiej stronie ulicy stoi blok z wielkiej plyty, chyba sprzed 10 lat - ostatni w tej technologii w Warszawie. Nie ma takiego drugiego miejsca. Blok Oborniaka jest na ulicy Modzelewskiego, kiosk tez. Na bonusowym filmie ruszamy z irysowej i jedziemy pod blok Oborniaka, wszystko w czasie rzeczywistym. Tak wiec doskonale widac jak Bareja nie lubil ruszac sie z miejsca, wszystkie lokalizacje wynajdowal "pod nosem"
Filmy wroca na serwer okolo wtorku. Mozliwe ze pojawi sie cos nowego. Ale o tym - sza!!!
czyli zgadza sie w serialu kiosk byl niedaleko domu koniuszkow i wyglada na to, ze koniuszkowie i oborniakowie mieszkali blisko siebie
Niezupelnie. W serialu pada haslo, ze "jedziemy na Lazurowa" a to dzielnica Jelonki [kiedy Lusia rusza z Ewa spod Opoki], - -Modzelewskiego to Sluzew.
el_comendanto :
Niezupelnie. W serialu pada haslo, ze "jedziemy na Lazurowa" a to dzielnica Jelonki [kiedy Lusia rusza z Ewa spod Opoki], - -Modzelewskiego to Sluzew.
no wiem ze tak jest w serialu, ale mi chodzilo o to, ze w rzeczywistosci te miesjca sa obok siebie
Śiwtne!Jesteś bardzo ładny mówił ci już to ktoś?... :)
Ostatnio edytowany przez sabina93 (28-03-2008 13:12:44)
sabina93 :
Śiwtne!Jesteś bardzo ładny mówił ci już to ktoś?... :)
Ale kogo właściwie miałaś na myśli? Tego jednego czy tego drugiego, obaj są niczego sobie...;)
Ostatnio edytowany przez ziemiadokwiatów (28-03-2008 15:29:17)
sabina nie podrywaj chlopakow hahahah
Nie podrywam~!Tylko prawię komplementy....Chodzi mi o el_commendanto
WRC :
sabina nie podrywaj chlopakow hahahah
WRC jesteś zazdrosny o el_commendanto...? :):):)
Co się na tym forum dzieje!!!??? :)
Ja to popieram szanownego Towarzysza WRC!!!
WRC obywatelu!Daj zdjęcie swojej twarzy to ocenię twoją urodę:)
Widzę, że forum Zmienników zmienia się w forum towarzyskie :-)
el_comendanto: jesteś najpiękniejszym chłopcem, jakiego znam ;-)
Ostatnio edytowany przez Bertorelli (29-03-2008 08:30:42)
El_commendanto, tyle komplementów, może zaprosisz nas na następną przejażdzkę? :) Ja np mam na oku kilka miejsc do zweryfikowania :)
sabina93 :
Przyłączam się do apelu :)
ziemiadokwiatów :
sabina93 :
Przyłączam się do apelu :)
ale po co mam dawac tu swoja fote ??? to nie jest forum randkowe itp. a ja dobrze wiem czy jestem ladny czy nie i czy sie podobam
Ostatnio edytowany przez WRC (29-03-2008 09:53:48)
Tak poprostu, byłoby miło Cie zobaczyć, nie wiem jak Sabinie ale mi chodziło o zdjęcie bardziej w naszej zmiennikowej konwencji- np na tle jakiejś scenerii w której kręcono serial, chyba jest też możliwość zrobienia sobie zdjęcia z bohaterami na naszej stronie :):):)
Ostatnio edytowany przez ziemiadokwiatów (29-03-2008 10:46:18)
no to moglby byc ciekawy pomysl ale niestety jak bylem w wawie to bylem sam, bo w ostatniej chwili wtedy (jeszcze moja dupeczka) nie mogla pojechac wiec lazilem po wawie sam i sam musialem foty robic a wiadomo jak trudno samemu sobie zrobic bez samowyzwalacza, no ale jak pojade innym razem to moze mi sie uda