Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
MOżemy w tym wątku opowiedziec cos o sobie.Więc ja rozpoczynam:Nazywam się Sabina i mam 15 lat.:).Chodzę do kl.2 Gimnazjum nr.1 w Przemyślu.Intereesuje się "Zmiennikami"ale też tel.komórkowymi i komputerami.
Cześć. Mam na imię Wojtek i też mam 15 lat... ;)
A serio, to:
NIE mam na imię Bożena (ani Wojtek, tym bardziej), a 15 lat miałam ostatnio... jakoś tak w zeszłym stuleciu... :)
A oto cytat z mojego profilu na naszej klasie, który doskonale mnie opisuje:
"Urodziłam się... w lipcu. Znaczy, w połowie lipca... właściwie w drugiej połowie lipca, właściwie... dokładnie 20 lipca.
No... to tyle może o sobie – na początek... ;))"
A jak się ten wątek rozkręci to pewnie napiszę coś więcej. :)
Ryzykowny wątek Sabino... :)
O_Bożena :
Fitay dRoGi WoJtKU P0kLiKamy :D ?
PozDrfi0Nka
A można było napisać coś o sobie w powitalni.
Ostatnio edytowany przez Barewicz (18-03-2008 22:22:04)
Barewicz :
O_Bożena :
Fitay dRoGi WoJtKU P0kLiKamy :D ?
PozDrfi0Nka
A można było napisać coś o sobie w powitalni.
Pamiętaj kto może siedzieć po drugiej stronie komputera :D :D :D Dziecko w sieci :)))
Dobra powiem tak , przedstawiałem się już w powitaniu z imienia (A brzmi ono Marek) Mam 18 lat mówią na mnie śliczną ksywą Maross :) Jeżdżę Fordem Scorpio , po wakacjach mam nadzieję zrobić prawko kategorii B wtedy będę mógł śmigać swoim Scorpiakiem na drogach :) A w przyszłości kiedy już powstaną z pewnością jasne długie proste szerokie jak morze autostrady polskie wtedy jako młody junak zwalczę smutek i strach i nimi pojadę :PPPP
Nazywam się dyrektor Jordan i jestem waszym dyrektorem. Od wczoraj jesteście moimi podwładnymi, a ja jestem waszym bezpośrednim przełożonym. Teraz jesteście w MPT, a nie w WPT. Wiecie jaka jest różnica? W WPT nic się nie robiło i brało się za to duże pieniądze, a w MPT trzeba będzie charować non-stop i nie będzie za to żadnych kokosów. I nikt nie będzie tu miał trzydziestu nagan ! bo po drugiej wyleci na zbity pysk i żaden Zdzich nie pomoże.
Jordan :
Nazywam się dyrektor Jordan i jestem waszym dyrektorem. Od wczoraj jesteście moimi podwładnymi, a ja jestem waszym bezpośrednim przełożonym. Teraz jesteście w MPT, a nie w WPT. Wiecie jaka jest różnica? W WPT nic się nie robiło i brało się za to duże pieniądze, a w MPT trzeba będzie charować non-stop i nie będzie za to żadnych kokosów. I nikt nie będzie tu miał trzydziestu nagan ! bo po drugiej wyleci na zbity pysk i żaden Zdzich nie pomoże.
Ostro panie dyrektorze.Ale pan małoletnie dzieci zatrudnia??Wstyd i Hańba!!
no ja sie nazywam sierżant Kufel, Waldemar Kufel, jestem szefem, a szef jest jak matka, ale surowa matka, zapewnie Wam wikt i opierunek
autovidol :
no ja sie nazywam sierżant Kufel, Waldemar Kufel, jestem szefem, a szef jest jak matka, ale surowa matka, zapewnie Wam wikt i opierunek
Tak a na kompanii panuje burdel .:D
Samowolka ,dobre teksy .
Ostatnio edytowany przez Barewicz (22-03-2008 14:09:45)
a tak serio: Kuba, lat 23, niekarany i mieszkam na terenie śląska, na codzień pomykam sobie zestawem po kraju, jak mam chwile wolnego to pije piwsko i siedze w necie (w tym momencie pozdrawiam prezesa i jego brata prezydenta) ps. Jordan znowu mnie rozje...eś!
Barewicz :
autovidol :
Tak a na kompanii panuje burdel .:D
Samowolka ,dobre teksy .
Krupskiej to zamelduj. Skończyłem
no to i ja
urodzilem sie i tyle
bo niemialem innego wyjscia
a tak naprawde 26lat mieszkam w Richtig Fajnych Niemcach niestety niejerzdze 125p bo nieda rady se takiego TU kupic
ale jak bylem na slasku to kupilem sobie 2 modele DFa 1 syrenke krem do golenia wars i plyn brutal
Kierownik produkcji filmu "Spadkobiercy Grunwaldu". Zawsze z nieodłączną zapałką/wykałaczką w ustach i kilkoma łacińskimi sentencjami w zanadrzu, których jednak do końca najprawdopowodniej nie rozumiem. Widać, że podlizuje się Barewiczowi, ale trwa to do czasu. Uprzejmości kończą się wraz z utratą przez reżysera poparcia tow. Zdzicha.
Artur z Czestochowy zapatrzony w kremowego Fiata 125p, którego właścicielem jest mój wujek i który kupując ów pojazd w Polmozbycie w roku 1986 najeździł nim całe 70000km to dnia dzisiejszego. Toteż przy każdej okazji chce mu tego Fiata "podprowadzić" za jakis symboliczny tysiąc złotych, ale wujo twardy - mówi że Fiacior jeszcze kilka lat mu posłuży:-(
Nie wziął tysiąca ? A to złodziej :D
Jeszcze dwa lata i żólte blachy.
Wój jest pierwszym i jedynym właścicielem, więc solidnie stażem zapracował na te blachy, dlatego nie chce pewnie puścić fury.
Z żóltymi blachami będzie więcej chciał - lepiej się śpiesz urabiać wujka :D
A po co rejestrować na żółte? Z czarnymi samochód wygląda o wiele lepiej.
Samochód z żółtymi blachami jest pod kuratelą konserwatora zabytków. W sytuacji uszkodzenia bądź dokonywania jakichkolwiek zmian w takim pojeździe prawo przewiduje kary dla właściciela.
Ostatnio edytowany przez YACEK (04-03-2009 00:36:57)
Ty... A co wy jak idioci rozmawiacie??? [ cos ciagle Yacusiu edytujesz zawartosc :P ]
Ostatnio edytowany przez YACEK.
Ostatnio edytowany przez YACEK (04-03-2009 13:50:42)
To pachnie falszerstwem!
Zapomniales o kursywie i dacie edycji :)
Panie Kierowniku co tu fałszować jak tu już wszystko sfałszowane :)
Ostatnio edytowany przez YACEK (04-03-2009 13:52:37)
Ale żółte blachy pozwalają na OC na bardzo korzystnych warunkach