Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Ktoś się chyba z prima aprillis pośpieszył. Proponuję zamknąć/usunąć temat.
racja, ale nie wiem po co koles se yaya z nas zrobil
antycypował 1 kwietnia??
jeżeli MaJor nie wywali go z ekipy, w poniedziałek nie przychodze do roboty
moim zdaniem pozazdrościł el commendantowi wywiadu z panem Mieciem i innymi więc postanowił też być popularny - jako słowny towarzysz naszego zmiennikowego kolektywu powinien przedstawić wspomniany plik z wywiadem z panem Pokorą
Inne wyjście to takie że koleś miał zwidy jak Żytkiewicz i wydawało mu się że rozmawia z p.Pokorą ?
"Jeszcze jedno pytanie..." a potem wyszedł na ulice: "Jeszcze... jeszcze... jeszcze...." :D
Fikcja jest wykładnikiem prawdy :-)
Jordan :
Inne wyjście to takie że koleś miał zwidy jak Żytkiewicz i wydawało mu się że rozmawia z p.Pokorą ?
"Jeszcze jedno pytanie..." a potem wyszedł na ulice: "Jeszcze... jeszcze... jeszcze...." :D
hahaha dobreee !!!
Witam. Jestem jestem. Powiem tylko, że właśnie kończę pracę nad drugą częścią wywiadu, a za kilka dni będę miał także trzecią. Cierpliowści moi drodzy... :)
rozumiem, ze nie masz pomyslu co nascieminac jako nowy wywiad
Ostatnio edytowany przez WRC (03-04-2008 20:28:24)
A masz jeszcze te nagranie na dyktafonie, czy stało ci się coś z nim?
Mietek_Żytkiewicz :
Witam. Jestem jestem. Powiem tylko, że właśnie kończę pracę nad drugą częścią wywiadu, a za kilka dni będę miał także trzecią. Cierpliowści moi drodzy... :)
Nie wiem, czyśmy się zrozumieli - my czekamy na obiecanego wav'a lub jakikolwek inny format dźwiękowy/obrazowy poświadczający autentyczność Twoich wypocin. Na kolejną porcję mało wiarygodnie wyglądającego tekstu niekoniecznie. ;)
tekst już jest, widocznie pozostaje jeszcze montaż dźwięku na symulatorze
Ja także myślę że obywatel Mietek zmyśla...
Na symulatorze nie da rady, to trzeba znaleźć kogoś z podobnym głosem.
autovidol :
tekst już jest, widocznie pozostaje jeszcze montaż dźwięku na symulatorze
ahhaha dobreee gdyby mialo to byc na mpeg to musialby byc jeszcze manekin podobny do wojtka pokory (gajnego)
Ostatnio edytowany przez WRC (03-04-2008 21:09:18)
eee teraz w dobie modulatorów głosu, stworzenie głosu Pokory to raczej nie jest duży problem :)
Wątpię.
Też wątpię.P.Pokora ma za skomplikowany głos aby go naśladować...dlataego nie chce dać nagrania MIetek bo nie ma go po prostu...albo jakby miał to pewnie się wstydzi swego głosu po pijaku :D.
w jakim sensie skomplikowany ???
co do glosu to da sie stworzyc ta rozmowe bez jego udzialu a z jego glosem hahah ale tzreba odpowiedniego sprzetu, wtedy wykorzystaloby sie jego wszystkie wypowiedziane slowa i tworzyloby sie rozne zdania
Nie no gościu miał zwidy poprostu- tak jak Jacek w Zatorach jak Kaśka jeździła do Mastalerza po bimber i jak odnosił jej dowód.
Z kolei el-commendanto ma wywiad a nie chce się nim podzielić, też bez sensu- zwłaszcza z tą trzecią cześcią którą zdjął zaraz po
udsotępnieniu
@WRC:Byłoby słychać wyraźnie, że to posklejane. Intonacja, odgłosy tła etc., tego się nie da pominąć.
W takim sensie skomplikowany czyli że trudny do podrobienia...
fromthesecondside :
@WRC:Byłoby słychać wyraźnie, że to posklejane. Intonacja, odgłosy tła etc., tego się nie da pominąć.
no tak to prawda, czasem byloby slychac, bo raz sie mowi lgosniej, raz z innym akcentem i z innymi emocjami itp.
WRC :
fromthesecondside :
no tak to prawda, czasem byloby slychac, bo raz sie mowi lgosniej, raz z innym akcentem i z innymi emocjami itp.
To prawda....a tak po za tym jak mówił że wipili trochę więc musiał i pan Pokora i on trochę głos po pijacku
A może on napisał ten tekst zaraz po przyjsciu z bankietu:D...takie pijackie marzenia :D
A zauważyliście żer się teraz nic pan Mieetk nie broni???Dziwne