Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Rozpoczynamy akcję społeczną pt."Szukamy Mańkowi żonę"
Piszemy tutaj propozyję kantydatek na żonę Mariana Koniuszki. :D
Kolejny fajny temat, który wymyśliła Sabina!!
Moja propozycja to...
...Mariola Grzybianka!!! He he :)
eee pro... fesjonalistkę?? a co to za zawód? Kasjerka w mięsnym to rozumiem... i dobry fach i poważanie u ludzi...
Ewa Majewska - Alternatywy 4 mieszkanie 2.
A ja proponuję tę sekretarkę z FSO która "zapisywała" petenta chyba Tomasza Burskiego przez "u" z kreską przed przyjściem p.Stanisława ;)
( a w rzeczywistości narysowała buźkę ) Wyglądało to tak jakby ona na tej samej fali co Maniek nadawała haha
Ostatnio edytowany przez ziemiadokwiatów (24-04-2008 05:27:27)
A może Marysia z WPT??? :) Ale ona to taka raczej poczciwa kobiecina była. Nie to, co Maniuś...
O wiem, ta babka z mięsnego z 14 odcinka co napisała: "spszedasz wszczymana..." Ona by była dobra. Podobny poziom intelektualny...
Ostatnio edytowany przez Pavloos_1313 (23-04-2008 20:02:40)
Kasia Piórecka… Pasują do siebie.
Maniek mógłby wskoczyć w garniak, oblać sie Brutalem, chwycić jakiegoś kwiata i zapukać do pani Flory
A może kochanka prof.Malinowskiego?? :D
ta, którą potrącił żukiem na przejściu dla pieszych
a może brat Henia, który podpalił całą Warszawę :-)
Bertorelli :
a może brat Henia, który podpalił całą Warszawę :-)
idąc tym torem, to ja bym zeswatał Mańka z personalnym Łukasikiem... on jakoś tak do chłopców lgnął
Wydaje mi się, że bardziej lgnął do chłopców przełożony Łukasika :-)
Co wy z chłopem chcecie go ożenić??? He he :):):)
Jacek Żytkiewicz. Potem zorientowałby się, że to jednak nie do końca jego zmiennik.
fromthesecondside :
Jacek Żytkiewicz. Potem zorientowałby się, że to jednak nie do końca jego zmiennik.
Zwłaszcza od tyłu ciężko się połapać :D
- Doszły mnie słuchy, że dwóch Marianów nielegalnie jeżdzi jedną taksówką.
- Jak to?
- Uprzedzam lojalnie, że poniesiecie państwo konsekwencje tego czynu. Aparat umie sobie radzić z takimi zboczeńcami.
- Jak to nielegalnie? Co pan tu opowiada? Patrz pan na ten papier!
- Albo na ten papier!
- Spokojnie, spokojnie. W porządku. Papiery są oryginalne, ani śladu fałszerstwa. Przepraszam państwa bardzo i życzę przyjemnego tego... no... śśśłyyyt, a zresztą wszystko jedno czego.
- Jak to wszystko śśśłyyyt, przecież ja nie składałem podania o wspólny etat z narkomanem.
- Wypraszam sobie!
- To ja sobie wypraszam!
- Panowie, pokazaliście mi dokumenty, oba z pieczątkami, z podpisem Łukasika. Są etaty więc nie ma się co denerwować - trzeba zapier...lać na dwie zmiany.
- Przecież to jest oczywista pomyłka proszę pana no...
- Pomyłka? Pomyłka? A w Charkowie to dali dwóm taksówkarzom ślub. Wszyscy mówili pomyłka, pomyłka! No i co ? Po roku urodziły im się bliźniaczki :D
fromthesecondside :
Kasia Piórecka… Pasują do siebie.
Też o niej myślałam. Znają się wystarczająco długo.Są do siebie podobni.Maniek ma pieniądze rodziców,a Kasia może je mieć,gdy znajdzie ukryte dolary. Pozostaje tylko Jacek. Cóż,zawsze może go Kuśmider załatwić
bzdury przeciesz ona go kochala
Parafrazując dawną reklamę jednego z funduszy emerytalnych:"Trzeba mieć fantazję...",Maniek.
Rusz wyobraźnię,a może znajdziesz żonę dla swego imiennika.
A ja myślę,że Irena Kowalczyk z "Bruneta wieczorową porą "będzie w sam raz -ten sam poziom umysłowy ;)
http://www.cda.pl/video/10269a2/Ja-to-C … tka-jestem