Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Co prawda jest już na stronce umieszczony quiz dotyczący wiedzy o serialu, ale może rozszerzymy troche jego oddziaływanie? Proponuję nową zabawę: Pytania dotyczące zmienników, kto wie - odpowiada i zadaje następną zagadkę:) Może się przyjmie...
pytanie na spostrzegawczość: Gdzie jeszcze, w żółtej 1313 oprócz fotela kierowcy możemy zaobserwować zmęczenie materiału przejawiające się fałdami?
Ostatnio edytowany przez ardiano (06-05-2008 11:43:40)
oj trudno będzie :).Ja nie jestem spostrzegawcza więc nie odpowiem na to pytanie.
Tylne drzwi "naukowo" otwierane przez Wiesia :)
A jeśli nie to... oparcie tego samego fotela, ale w górnej części. Raz było widać, chyba w momencie gdy Jacek znalazł brzytwę.
Ostatnio edytowany przez Pleban (06-05-2008 14:46:16)
nie. podpowiem, że widać to podczas safari
Czyżby fotel pasażera z przodu w jego górnej partii?
hm... przyjrzyjcie się ujęciom ze znanym aktorem...
Tylna półka?
blisko...
Tylna kanapa? Podsufitka?
między jednym a drugim :P
na szybie?? :P
Tylny słupek (słupek C)!!! Po prawej stronie! :)
Pavloos_1313 :
Tylny słupek (słupek C)!!! Po prawej stronie! :)
brawo!! wieczorem wrzucę screena to zobaczycie w czym rzecz... Pavloos dajesz kolejną
Dzięki, dzięki. :) Aczkolwiek ja nie jestem dobry w robieniu zagadek, więc bardzo Cię proszę, abyś mnie w tym wyręczył, Towarzyszu adriano. Ty robisz ciekawe! ;)
Jeśli się zgodzisz, zrobisz zagadkę i ja zgadnę, wtedy na pewno zrobię już ja... :)
E, to w każdym fiaciorze było normą - taki materiał :)
Takie pomarszczenia wprowadził po latach mercedes więc to nie żadne zmęczenie materiału ;)
http://photos03.otomoto.pl/photos/origi … 2266_4.jpg
.