Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
YACEK :
Na Wspólnej!
tak malo wyraznie mowil co nie zrozumalem
Wyraźnie mówi nazwę ulicy (Na Wspólnej) ten koleś, którego Jacek wiezie do pracy w 1 odcinku do ministerstwa
A tak wogóle, dziś Święto Pracy, flagi trzeba powiesić. Drugiego to jeszcze mogą sobie wieczorem prawda wisieć, ale żeby potem mi zaraz zdjąć żeby nie płowiały! Rozumiemy się?
Cytowałeś wersję dialogową która jest na DVD
A w wersji którą emituje TVP jest:
-Drugiego to jeszcze mogą sobie wieczorem prawda wisieć, ale żeby mi trzeciego to żadna nie wisiała. Rozumiemy się?
Zapomniałeś o pytaniu.
Ceglarek :
A tak wogóle, dziś Święto Pracy,
Praca mnie fascynuje. Całymi godzinami mogę stać i obserwować jak ludzie pracują.
To prawda Yacek. Cenzura nie spi
Zapomniałeś pytania zadać
Ostatnio edytowany przez Ceglarek (02-05-2009 09:52:11)
Ceglarek :
To prawda Yacek. Cenzura nie spi
Ale Yacuś chyba tak.
Nie śpię!
Z którego roku było wino które zaproponował pan R ?
Przepraszam. Powinnam wiedzieć,że czuwasz i obserwujesz,co dzieje się na forum.
Jeżeli mnie pamięć nie zawodzi,wino było z roku 1902.
Tak! 1902r.
Zapodajesz pytanie.
Gdzie schowana była kartka,którą Kasia zostawiła dla Jacka,gdy zgodziła się z nim spotkać w niedzielę?
skorpionka73 :
Gdzie schowana była kartka,którą Kasia zostawiła dla Jacka,gdy zgodziła się z nim spotkać w niedzielę?
W szufladzie stołu w kuchni
Brawo!!!Tam,gdzie Jacek schował nadgryzioną kanapkę. Wstyd się przyznać,ale też tak chowałam jedzenie,gdy byłam dzieckiem.:0)
Teraz więc chyba Ty zadajesz pytanie.
Jakie pseudo wśród "Profesjonalistek" miała koleżanka Marioli Grzybianki Roxy czyli jak się przedstawiła Marianowi Roksana Malinowska ?
Jak dobrze kojarze to mówili na nią Krzywa Wiesia
Dobrze kojarzysz :) Zadajesz :)
Na ile "ton makulatury" mógł liczyć Kłusek od Gonschorka po wpadce z kiełbasą Krashana?
W kwestii formalnej: czy Krzywa Wieśka, to na pewno była Roksana Malinowska? Z filmu wynikało, że Krzywa Wieśka, "wiesz, ona pumexem handluje teraz", mogła komuś mieszkanie odnajmować. A to, że "mieszkamy i pracujemy razem", to nie znaczy jeszcze, że Roxy to Wiesia.
Ceglarek :
Na ile "ton makulatury" mógł liczyć Kłusek od Gonschorka po wpadce z kiełbasą Krashana?
Mógł liczyć na "pięć ton" odbieranych na raty.
Dokładnie. Twoja kolej:)
Pytanie z mojego ulubionego,czternastego odcinka.
Co takiego zobaczył Jacek,że na pytanie:"Czy balkon się zawali" odpowiedział tak,jak w mojej sygnaturze?
Kasię Piórecką rozwieszającą upraną koszulę jego zmiennika Mariana...
Cudownie. Właśnie wygrałeś....prawo do zadania następnego pytania.
O kim nie słyszał syn chłopa pasącego krowy nieopodal rzeki?
O generale Sikorskim.