Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Witam serdecznie.
Mam zaszczyt zaprosić Państwa na nowe forum o Stanisławie Barei.
Forum powstało niedawno... dopiero się rozwija...
Na forum znajdziemy m.in. takie działy jak: STANISŁAW BAREJA, FILMY BAREI, SERIALE BAREI (forum Zmienników jest tutaj, lecz są jeszcze Alternatywy i Kapitan Sowa), POSTACI, CIEKAWOSTKI, MUZYKA I ŚCIEŻKI DŹWIĘKOWE......itd...
Pozdrawiam i serdecznie zapraszam.
http://www.stanislawbareja.fora.pl/
Fajnie że takie forum powstało ale niestety dziś na tworzenie takich for za późno. Nie wiem ale fora php dziś się nie przyjmują - dobrze działają jedynie te starsze, powstałe przed erą youtube i n-k ;)
Ostatnio edytowany przez Jordan (11-01-2009 22:49:35)
dlaczego kolega uwaza, ze sie nie przyjmuja ???
Bo wiele przypadków takich znam. Pokażcie mi forum które wystartowało w 2008 roku i zdobyło rzesze wiernych userów i nie skończyło na jednym poście ?
no ja sie tak nie znam i nie wiem kiedy ostatnio powstaly jakies nowe, ale jezeli sie znasz lepiej to wierze w to co piszesz, tylko mozesz napisac w czym przeszkadza youtube i klasa ??? w koncu nie sa fora
Nie są to fora ale pozwalają spełniać naturalną potrzebę jednostki do wygłaszania własnej opinii i pozwalają takiej jednostce mieć poczucie więzi z innymi wariatami ;)
Pod filmikami na yt toczą się dyskusje na całego a na naszej klasie jak wiadomo roi się od fan-klubów gdzie sie ludzie się zrzeszają i podniecają :)
Tak więc żyjemy w innych czasach niż dwa lata temu.
teraz juz rozumiem dobrze... rzeczywicie jezeli chodzi o youtube'a to moge potwierdzic sam tam daje komentarze, czasem dyskusja jezlei chodzi o klasie, to sa tam fankluby, ale jak w tym przypadku dyskusje wygladaja to juz nie pisze i nie komentuje, bo nie mam pojecia
Inny przykład - dawniej codzień zaglądałem na kilka stron i fora z humorem, a dziś ?
Na you tube roi się od śmiesznych filmików i to mi wystarcza !
Ostatnio edytowany przez Jordan (13-01-2009 17:39:35)
Pamiętajmy że na YT są zamieszczane nie tylko śmieszne filmiki ale i całkiem poważne produkcje.
I nie zobaczysz tego w tv !
WRC :
teraz juz rozumiem dobrze... rzeczywicie jezeli chodzi o youtube'a to moge potwierdzic sam tam daje komentarze,
Czy sa one tak samo bezsensowne jak te, ktore zdarza Ci sie napisac tutaj?
Ostatnio edytowany przez Kier.Prod.T.Garwanko (18-01-2009 13:49:53)
:))))))))))))))