Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
To aktor grający strażnika na placu, gdzie miała miejsce licytacja ("pojaaaaazdy były do przeglądu do wczoraj proę pana, dziś to dopiero po dokonaniu zakupu"). Pojawiał się u Barei w epizodach: w "Misiu" był czlonkiem ekipy filmowej, któremu zamarzła herbata, a w "Alternatywy" kelner w "restauracji kategorii S Kongresowa". Obecnie widzę go również w epizodach, ale w rolach głównie włóczęgów i żuli. Bo i wygląda jakby życie go nie oszczędzało. Czy ktoś zna jego losy dlaczego czas go tak sponiewierał?
"Na szklanki nie podajemy. Może być pięćdziesiątka albo pół litra."
Sprawdziłem jak wygląda teraz no i nie najlepiej, może choroba może coś innego ale nie nam człowieka oceniać. Lecz gdyby naprawdę miał kłopoty to zagrałby tyle epizodów ?
Skoro już o nim mowa, to może ma ktoś pomysł, w którym miejscu pojawia się on w Zmiennikach w drugim odcinku? Bo jego nazwisko również tam się pojawia.
scorpio44 :
Skoro już o nim mowa, to może ma ktoś pomysł, w którym miejscu pojawia się on w Zmiennikach w drugim odcinku? Bo jego nazwisko również tam się pojawia.
Przejrzałem przelotnie ten odcinek dla upewnienia się i wydaje mi się, że go tam nie ma, a w napisach końcowych jest błąd. Ale może się myle
Ostatnio edytowany przez Ceglarek (06-05-2009 14:26:06)