Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
jeszcze trzeba te kołpaki zdjąć, a jakby się udało jeszcze kwadratową tablicę rejestracyjną na tył załatwić to byłby ideał
PS. będzie rejestrowany normalnie, czy jako zabytek?
Ostatnio edytowany przez ardiano (19-07-2011 21:37:18)
Mamy dekle na koła w ładnym stanie i je założymy a co do rejestracji to niestety na razie będzie na białych dopiero w przyszłym roku żółte. Niestety nie mamy jak zarejestrować aby zostawić czarne:(
Jestem pod wrażeniem! Replika jak się patrzy. Gratuluję :).
Novac :
Kilka fotek z drogi powrotnej. Zapakowany na lawetę i gotowy do drogi. Super wygląda w dziennym świetle! Przepraszam za post pod postem.
Zmiennicy Gorzów 45
Zmiennicy Gorzów 46
Zmiennicy Gorzów 47
Zmiennicy Gorzów 48
Zmiennicy Gorzów 49
Zmiennicy Gorzów 50
Zmiennicy Gorzów 51
piękny :) Gratuluje
Widzę, że ktoś konkretnie depcze mi po pietach, chyba trzeba się spieszyć. :)
Rakuś :
Widzę, że ktoś konkretnie depcze mi po pietach, chyba trzeba się spieszyć. :)
Rakuś co Ty knujesz... :) ???
Spokojnie, już nie długo zobaczycie:) Cztery lata dyskretnego podglądania ulubionego forum dało mi wiele wskazówek;)
Wersja finalna. Dojdzie jeszcze tylko naklejka Michelin na przednia szybę:) Powinna być dzisiaj. Kolega który się o nią pyta dowie się jutro czy taką jeszcze załatwię:)
Wersja finalna WPT 1313
Wersja finalna WPT 1313
Wersja finalna WPT 1313
Jak żywy !
Jordan :
Jak żywy !
Też miałem wrażenie jakbym pojawił się na planie filmowym w 1985 roku :)
Jeszcze tylko Jacek w koszulce Levis original jeans do środka i mamy oryginał. :) Jest na prawdę FAJNY.
Właśnie kleimy akcję z koszulką i "dzimsową" kurtkę:D Musimy znaleźć stary wzór albo bardzo dobry kadr z serialu.
A ja i tak będę się czepiał szczegółów ;)
Hehe wiem. Listwa, dekielki chociaż te raz były a raz nie, znaczek na gryllu chociaż już mamy taki jaki powinien być:), no i pewnie parę innych szczegółów.
Prawda Panie Yacku?
Antena antena na szybie musi byc do radmora.
Novac :
Hehe wiem. Listwa, dekielki chociaż te raz były a raz nie, znaczek na gryllu chociaż już mamy taki jaki powinien być:), no i pewnie parę innych szczegółów.
Prawda Panie Yacku?
Tak jest.
No właśnie co do anteny i samego radmora to ciężko:(
Wszystkie szczególiki będą stopniowo poprawiane. Tak więc w ostateczności myślę że będzie igiełka:)
Novac pełen szacun ,świetna robota.:D
kawał dobrej roboty gratuluje
P.S. jakby było mozliwe tez sie pisze na naklejke na szybe
Jak by ktoś był ciekawy nowych fotek z naklejką Michelin. Tak jak obiecałem po kawałeczku do perfekcji. Znaczek Polski Fiat już w renowacji:)
Z naklejką Michelin
Z naklejką Michelin
Z naklejką Michelin
Z naklejką Michelin
Z naklejką Michelin
Z naklejką Michelin
No no , nawet ma "takie kółka metalowe" - czyli Wiesio Ceglarek nie zdążył zdjąć jeszcze ;) , Gratuluję autka
TAXI 666 :
No no , nawet ma "takie kółka metalowe" - czyli Wiesio Ceglarek nie zdążył zdjąć jeszcze ;) , Gratuluję autka
bo syn ma wakacje ... :P
A tak poważnie bardzo mi się podoba ten fiat:) Dobra robota Novac. Miałeś już jakiegoś niespodziewanego klienta w taxi? :)
Ostatnio edytowany przez Ceglarek (06-08-2011 20:39:16)
Z ciekawości,nie chcieliście tablicy rejestracyjnej dwurzędowej?
Okazalo sie ze bylby problem. Juz po malowaniu zorientowalismy sie ze otwory pod rejestracje sa tak rozstawione ze prostokatna by nie wlazla:( Bylismy ostatnio w piatek w centrum miasta i poprostu niespodziewalismy sie takiego szalu. Nawet 3 laski zrobily sobie sesje na masce:)
Dzisiaj jest taka impreza w Toruniu: http://www.torun.twoje-miasto.pl/wiadom … la-z-prl-u
Taką 1313 by nasz kolega z forum zgarnął nagrodę bez problemu.