Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
MaJor :
z czym związana jest Twoja ksywka na forum?
Z takim facetem co to biegał w koszulce na ramiączkach z numerem 23 po parkietach NBA :)
.
Jordan :
Z takim facetem co to biegał w koszulce na ramiączkach z numerem 23 po parkietach NBA :)
A tak, mówili o nim u nas na szkoleniu :)
Te auta od dawna nie istnieją.Na pewno stoją na złomie od 15 lat.Żółta 1313 jest już martwa Mercedes trup [ to chyba każdy wie ] niebieska 1313 nie żyje,czerwona 1313 też pewnie nie jeździ.Pewnie żadne auto z serialu nie jeździ od minimum 10-13 lat
Wow!!! urodzony optymista!! :)
fiat 125p :
Te auta od dawna nie istnieją.Na pewno stoją na złomie od 15 lat.Żółta 1313 jest już martwa Mercedes trup [ to chyba każdy wie ] niebieska 1313 nie żyje,czerwona 1313 też pewnie nie jeździ.Pewnie żadne auto z serialu nie jeździ od minimum 10-13 lat
majster o którym mercedesie mówisz ?
Mówię o mercedesie ,którym w prywatnym życiu jeździł Stanisław Bareja
Auta naszych bohaterów są i jeżdzą.Wystarczy zamknąć oczy i odrobina wyobrażni :-)
fiat 125p :
Gdyby ktoś nie kojarzył - chodzi o bohatera 12 odcinka. ;)
Może i jeżdżą w wyobraźni ,ale nie naprawdę
Jak będe miał trochę kasy w portfelu to otworzę muzeum serialu Zmiennicy w którym znajdować się będą repliki samochodów z serialu , postacie z wosku i takie tam związane ze zmiennikami
Jak będę miał trochę kasy w portfelu to..... ;)
http://www.allegro.pl/item212406073_fiat_125p.html - sprawdzcie ten link pozdrowienia dla wszystkich
Zwykły kant w kolorze yellow bahama.
Na pewno nie. Fiaty były lakierowane na kolor Bahama Yellow (L-208) od ok. 1972r. do czasu wprowadzenia modelu MR75.
scorpio44 :
fiat 125p :
Gdyby ktoś nie kojarzył - chodzi o bohatera 12 odcinka. ;)
mnie ciekawi gdzie jest mercedes W114 postać z 15 odcinka
Kamil to jest kupa złomu szukaj lepiej aut które miały wybite szyby i pogięte drzwi.A i jeszcze jedno obrażasz żółtą 1313 i cały serial wstydź sie
szukaj lepiej aut które miały wybite szyby i pogięte drzwi.
A po czym poznasz, że dane auto miało wybitą szybę i pogięte drzwi? Ktoś ci to powie? Wątpię. Poza tym 1313 była ponoć w agonalnym stanie i, jeśli naprawdę kupił ją handlarz z Gniezna, to pewnie była zezłomowana w latach 90.
No w sumie to masz racje.Troche sie wygłupiłem
fiat 125p chce wam tylko pomóc a tak w ogóle to mój dziadek ma własnie żółtego fiata z 1980 roku wpisany kolor lakieru safari ale ma dekle orginalne na kołach
za kilka lat mam zamiar z niego zrobic 13-13
tylko utrudni ci to nalepka NGK na desce rozdzielczej
postaw go na parkingu i wsadź do środka manekiny Kasi ,Jacka i Lesiaka
Kamil jak auto posiada dekle to zrób repilke z początku żywotu żółtej 1313.Na początku 1313 posiadała dekle.Można to zobaczyć gdy taksówka odbywa swój pierwszy kurs w którym Kasia (Jacek jeszcze nie był jej zmiennikiem) nabiera Jacka za numery ze wciskaniem jednocześnie pedała gazu i hamulca mówiąc że odpadło mu takie kółko metalowe (czyli dekiel) albo gdy postać grana przez Artura Barcisia wykrada z taksówki dekle gdy Jacek śpi w taksówce ,żeby być w każdej chwili gotowy na kurs i postać grana przez Artura Barcisia proponuje mu sprzedaż dekli ,a Jacek odpowiada mu ,żeby sobie to na głowe wsadził.A później 1313 nie posiadała dekli
fiat 125p :
A później 1313 nie posiadała dekli
Czasami posiadała. ;) Ale tu już nie ma sensu się rozpisywać na ten temat. Wszystko jest w ciekawostkach.
Ja pamiętam jeszcze jeden moment gdy Krashan i Kuśmider porywają 1313 i staja przy dworcu kolejowym to wtedy 1313 ma dekle