Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Określony element.
Kura znosząca złote jaja
Ostatnio edytowany przez aniołowa (27-06-2015 09:11:33)
Mikrofon, wzmacniacz..i cała reszta.
Piorun wybierz właściwą odpowiedź.
Ostatnio edytowany przez szmaciuch (27-06-2015 09:50:19)
Minęło ponad 24 godziny od udzielenia pierwszej moim zdaniem najwłaściwszej odpowiedzi przez macker007, więc
niech macker007 zadaje, a jak nie zada to po 12 godzinach czyli jutro po 10:47 zadaje Marian1313 jeżeli on tego nie zrobi to ja, a jak ja przegapię to mój mąż. Nie możemy tyle czekać opóźniając nasz konkurs, jest jeszcze tyle ciekawych pytań do zadania...
Na stronie 1 zaraz pod tematem wprowadziłam 3 proste zasady, które mam nadzieję znacznie przyspieszą naszą fantastyczną zabawę !
http://www.zmiennicy.com/forum/viewtopi … 759#p12759
Ostatnio edytowany przez aniołowa (27-06-2015 22:33:39)
Ok. Proszę podać wszystkie argumenty jakie miał Stasiu Lesiak przeciwko zamianie wysłużonych fiatów na doskonały samochód produkcji rumuńskiej.
Prawidłowa odpowiedź to : Określony element.
Skoro moja odpowiedź jest prawidłowa, a macker007 już zadał kolejne, to odpowiem i zadam następne :)
Dacia?! Mowy nie ma! Już lepiej odrazu riksze rowerową.
Dobra ona jest, ale zasadniczo dla Francuza wyłącznie.
U nas naród jakby mniej delikatny.
90% klientów to ludzie z rozmachem.
W 100% nietrzeźwi.
Wstanie taki to łbem sufit przebije, a przy pierwszym kursie drzwi urwie.
W warsztatach do obcych marek oprzyrządowania nie mają, ani części.
Po tygodniu wszystkie staną na kołkach.
Przedsiębiorstwo nie zarobi, a Lesiak będzie do tyłu za oszczędną jazde Fiatem.
Zadaję pytanie.
Jaki miał Jacek plan na interes po licytacji niebieskiej 1313? ;)
szmaciuch, dzięki :D Praca, dom i nie ma czasem kiedy wejść na forum, ale jak już jestem to bawię się z Wami :)
grzesiek84, dobrze pamiętasz :D Miał nabyć kocioł, forme wtryskową i robić karabiny dla dzieci :D Zadajesz.
Ja czasami przeginam i wchodzę na forum w pracy z telefonu...
Ostatnio edytowany przez szmaciuch (28-06-2015 18:54:49)
Nie-czekamy więc dalej,podpowiem że to fiat
Fiat Mirafiori !!! TERAZ sobie przypomniałem o :
,,Jan Winnicki:O zdrowie trzeba dbać kochany. Nie ma żartów. (Zaciąga się papierosem.) Dlaczego ciągle w tych murach i w tych papierach? A wziąć samochód, trochę w plener, zrelaksować się, dotlenić, oddychać. Czym jeździcie?
Prezes Spółdzielni Mieszkaniowej: A taka tam Skoda... stara.
Winnicki wyciąga z kieszeni marynarki papier i zaczyna go wypełniać.
Prezes Spółdzielni Mieszkaniowej: Co to jest?
Jan Winnicki: Mirafiori.
Prezes Spółdzielni Mieszkaniowej: Ooo... dziękuję. Dziękuję. Ale widzę, że to będzie znowuż kość niezgody, bo ja wiecie to lubię jazdę z wygodami, ale moje dziecko marzy o sportowym wózku. A powinien się psia kość wziąć do nauki. Dwadzieścia parę lat, matura za pasem...''
Fiat 132
Najbardziej popularne mirafiori to było 131. Kiedyś jak wgłębiłem się w temat to znalazłem też włoska wersję 125 w odmianie mirafiori.
A fiat ciapulka to zwykły 132. Ale to tak poza tematem ;)
Mój kolega miał takiego,wyposażenie porażało-elektryczne szyby pod koniec lat 70
No tak, to bardzo uuuaaa...interesujące...bardzo, ale kto teraz zada pytanie?
Zadaje Marian. Prawidłowa odpowiedz to fiat 132.
Ostatnio edytowany przez macker007 (29-06-2015 21:40:35)
macker007 :
Zadaje Marian. Prawidłowa odpowiedz to fiat 132.
Innej opcji nie ma :D Mirafiori jest troszkę mniejsze :) http://www.bing.com/images/search?q=fia … ajaxhist=0
Oto pytanie...
Na czym Mastalerz najczęściej pędził bimber? ;)
Karbid ?
aniołowa :
To ze ciebie interesuje stanie przy garach, i inne babskie pierdoły-nie oznacza że wszyscy mają tylko takie zainteresowania..
Myślę że to co napisałeś jest bardzo nieprzyjemne...
Grzecznie sugeruję trzymać się tematu, albo założyć osobny aby kontynuować ten pasjonujący wątek...
Ostatnio edytowany przez aniołowa (30-06-2015 11:44:56)
Piorun, dobra odpowiedź :) ''Czerwony berecik'' albo ''Komandos likier'' :D Zadajesz.
grzesiek84 :
aniołowa :
To ze ciebie interesuje stanie przy garach, i inne babskie pierdoły-nie oznacza że wszyscy mają tylko takie zainteresowania..
Niedawno była tutaj rozmowa na temat Twojej seksistowskiej postawy do płci pięknej kolego, niezgrabnych wyjątkowo komentarzy.
Proponuję przeprosić koleżankę Aniołową, albo po prostu się tutaj nie udzielać.
Ten wątek to konkurs o formacie:
- Odpowiedź.
- Pytanie.
grzesiek84 :
Bibol :
grzesiek84 :
To ze ciebie interesuje stanie przy garach, i inne babskie pierdoły-nie oznacza że wszyscy mają tylko takie zainteresowania..Niedawno była tutaj rozmowa na temat Twojej seksistowskiej postawy do płci pięknej kolego, niezgrabnych wyjątkowo komentarzy.
Proponuję przeprosić koleżankę Aniołową, albo po prostu się tutaj nie udzielać.
Ten wątek to konkurs o formacie:
- Odpowiedź.
- Pytanie.Proponować możesz,ale żebym cię posłuchał to wątpię.Nie zaśmiecaj wątku poza tym.
SPOKÓJ MA BYĆ!!!!!!
Teraz pytanie: Co obiecała szanowna mamusia Mariankowi, aby zachęcić go do jedzenia śniadania ????