Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Safari to obok Monte Christo najlepsze odcinki Zmienników !
A najnudniejsze w całym serialu to wszystkie sceny sentymentalne i randki kasi z jackiem... strasznie zwalniają tempo serialu
No toć właśnie taki był zapewne zamiar, żeby te wątki sentymentalne zwolniły trochę tempo. Można wręcz stwierdzić, że miłosny wątek Kasi i Jacka (wyjątkowo ciepło poprowadzony) jest kontrastem do całej reszty.
najgorszy odcinek - nie mam, najgorsza postać - nie mam, najgorsza scena - gdy duży fiat holuje skrzydlaka (XII odcinek)
Pawełzmiennik :
Nudzi Cię SAFARI? To jeden z najlepszych odcinków (przynajmniej dla mnie)!!!!
No ba!!! Zgoda...
autovidol :
najgorsza scena - gdy duży fiat holuje skrzydlaka (XII odcinek)
Bo powinno być odwrotnie ?
.
Dużo ten Merc ważył...
Jordan :
autovidol :
najgorsza scena - gdy duży fiat holuje skrzydlaka (XII odcinek)
Bo powinno być odwrotnie ?
.
oczywiście
Dopóki Zmienników oglądałem von zeit zu zeit to najmniej mnie bawiły uważane przez niektórych za najlepsze odcinki nr 10 i 12. Chodziło generalnie o to, że w obu akcja toczy się właściwie wokół pojedynczego wątku i zawsze sądziłem, że łatwiej jest zrobić fajny odcinek z kilkunastu 'sklejonych' tematów niż z jednego, w którym na dodatek ciężko na bieżąco dorabiać humorystyczne wstawki. Podobnie miałem oglądając niegdyś 9-tkę, choć dialog w pociągu nt. książki bardziej wciągającej od telewizji po prostu gniecie ;) I to jest na pewno jeden z lepszych przykładów jak można 'dolepiać' do teoretycznie zwykłej sceny fajne momenty.
no to chyba odc. 5 tez, bo caly o jednym jest
Ostatnio edytowany przez WRC (02-01-2008 15:57:24)
A dla mnie najnudniejsza jest "Moda na sukces" i to wszystkie miliard odcinków.
Yacek, w tym wątku mówimy o odcinkach, scenach i postaciach ze Zmienników. :)
YACEK :
A dla mnie najnudniejsza jest "Moda na sukces" i to wszystkie miliard odcinków.
to akurat truizm, staramy się jednak dyskutować o najgorszych z najlepszych ;)
Moim zdaniem rówież "Krzyk ciszy" jest najnudniejszy.
Najnudniejszy zdecydowanie odcinek nr 9 "Podróż sentymentalna", za to, jak ktoś wspomniał wcześniej, ma jedną z najgenialniejszych scen tego serialu - Heniu z bratem i "Pan Tadeusz"
thegrimripper :
Najnudniejszy zdecydowanie odcinek nr 9 "Podróż sentymentalna", za to, jak ktoś wspomniał wcześniej, ma jedną z najgenialniejszych scen tego serialu - Heniu z bratem i "Pan Tadeusz"
To byl świetny odcinek! "Polityka historyczna" poruszona z mocnym przymrożeniem oka do cenzury. I ta głęboka scena, gdy Jacek i Kasia gadają z gościem po drugiej stronie rzeki. Ech... nie zgadzam się. Piękny odcinek
Koledzy, spokojnie, z wieloma wypowiedziami też się nie zgadzam, ale to są subiektywne oceny... :)
Witam!
Wg mnie najnudniejszymi odcinkami jest: 2"Ostatni Kurs" oraz 9"Podróże Sentymentalne".natomiast za najgorsze postacie uważam tak jak juz inni powiedzieli "Małżeństwo z ekspresem do kawy" choć odcinek "Prasa szczególnej troski", jest fajny: "Sir,Sir!- to nie ser to kiełbasa,święta krowa:)",albo akcja z pijanym Kłuskiem:D
Ostatnio edytowany przez exyou (25-01-2009 11:27:46)
Dla mnie najnudniejszym odcinkiem jest "Krzyk ciszy". A postać? Nie wiem. Jestem kobietą i miałam wątpliwą przyjemność doświadczyć spotkania z tzw. "lepkimi rączkami" pakującymi się za dekolt mojej koszulki,aby sprawdzić czy to pod nią jest prawdziwe ,więc nie pochwalam molestowania. Ale czasami drażniło mnie zachowanie Kaśki. Gdy pracowała jeszcze u starego Koniuszki,zachowywała się czasem jak cnotka niewydymka.Nie lubiłam Barewicza. Niesympatyczny bufon.Poza tym,wszystko było w porządku
Ostatnio edytowany przez skorpionka73 (25-04-2009 12:53:41)
skorpionka73 :
Jestem kobietą i miałam wątpliwą przyjemność doświadczyć spotkania z tzw. "lepkimi rączkami" pakującymi się za dekolt mojej koszulki,aby sprawdzić czy to pod nią jest prawdziwe
[cenzura, ale zachowuję post dla zachowania porządku. MaJor]
Ty prymitywie,ja już sprawdziłam. Sprawdziłam Twoje posty. I biorąc pod uwagę Twój jakże niski poziom intelektualny oraz ograniczony zasób słownictwa,dam Ci jedną radę. Nie próbuj mnie obrażać,ani wdawać się ze mną w jakiekolwiek pyskówki,gdyż w pojedynku werbalnym nie masz żadnych szans. Jestem typowym skorpionem i mam cięty język. A pracuje on szybciej,niż Twój odmóżdżony łeb
Spokojnie, nie karmić trolla, nie wdawać się w polemikę, im właśnie o to chodzi.
On nie rozumie znaczenia tego słowa.
antek :
Pleban :
Spokojnie, nie karmić trolla, nie wdawać się w polemikę, im właśnie o to chodzi.
niejezdym trol ino lubiem cycki a skorpioniha nieh nie byndzie tako nieuzyto i pokoze co mo
Seneka Młodszy powiedział kiedyś:"Człowiek,który Cię obraził jest silniejszy lub słabszy od ciebie. Jeżeli słabszy-oszczędź go. Jeżeli silniejszy-oszczędź siebie." Ty jesteś słabszy. Przynajmniej intelektualnie. Idąc za radą Plebana oraz Seneki,ja ciebie oszczędzam. Wybacz,że słowo ty piszę z małej litery,ale taki kmiot nie zasłużył na mój szacunek. I w ogóle jesteś bardzo na bakier z ortografią.