Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Mi się wydaję, że zakręt z końca czołówki jest z odcinka 10 (Krzyk ciszy)
Czy możesz powiedzieć, w którym miejscu go widziałeś? Bo jeśli to droga na Siedlce, to powinien być w części, jak jadą do Skórca, ale chyba tam nie ma takiego ujęcia.
A propos czolowki, to jak pewnie zauwazyliscie pokazuja tam fragmenty, ktore predzej czy pozniej pojawiaja sie w serialu.
Poza jednym ujeciem, jak samochod wjezdza do tunelu, a sceneria zewnetrzna nie przypomina Polski (moze to Bangkok?). Fragment ten nigdy nie pojawia sie w samym serialu. Zastanawiam sie czy te ujecia nie pochodza czasem z jakiejs ocenzurowanej sceny...
Arbb napisał(a):
>
> Poza jednym ujeciem, jak samochod wjezdza do tunelu, a
> sceneria zewnetrzna nie przypomina Polski (moze to Bangkok?).
Bangkok albo chyba raczej Berlin, ale trudno powiedzieć.
to nie bangkok tylko jakies niemieckie miasto mzoe berlin tymbardziej ze pokazane razem ze zlomowiskiem
WRC napisał(a):
> to nie bangkok tylko jakies niemieckie miasto mzoe berlin
> tymbardziej ze pokazane razem ze zlomowiskiem
Również skłaniam się ku wersji, że to Berlin.
MaJor :
Czy możesz powiedzieć, w którym miejscu go widziałeś? Bo jeśli to droga na Siedlce, to powinien być w części, jak jadą do Skórca, ale chyba tam nie ma takiego ujęcia.
Biorąc pod uwagę, że czołówka składa się co prawda ze scen pojawiających się w filmie, ale wyłącznie (albo prawie) z ich innych wersji i ujęć (na co - jak się okazało - tylko ja zwróciłem uwagę, dodane to zresztą zostało do ciekawostek), to wersja z Siedlcami zaczyna być równie prawdopodobna jak ta z Kutnem - a zatem może to być alternatywne ujęcie i z 8 odcinka, i z drogi do Skórca.
ja myśle że to jest tunel przy ulicy Globusowej w Warszawie.