Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Kier.Prod.T.Garwanko :
ardiano - 5517
Foty ktore mam nie tycza sie bezposrednio 1313. Ale gwarantuje wam, ze za to co na nich jest niektorzy z was daliby sobie obciac czlonka!!!
Ja bym sobie NIE dał obciąć! Na pewno!!! :P
z tym obcinaniem to poczekamy, najpierw cza zobaczyc
No pokazuj te foty Garwanko! :D
Grwanko pokażcie te foty oficjalnie.
ale ktos tu lubi sie znecac nad klientami
Nawet myślałem przez chwilę o ofierzę w postaci własnego członka, ale to co zobaczyłem w dziale "lokalizacje geograficzne" to zdecydowanie za mało żeby poddawać pod topór swoje przyrodzenie:-)
Zamieszczenie tych fotografii grozi destabilizacją stosunków międzynarodowych w Środkowej Europie !!!
A tak przy okazji polecam ten filmik http://www.youtube.com/watch?v=dR-JtIZ2 … annel_page
Ostatnio edytowany przez YACEK (03-03-2009 00:05:02)
Dziś zawracając na jednej z osiedlowych uliczek w sochaczewie spotkałem piękny okaz na tablicach rejestacyjnych GA u mnie jest WSC także to ktoś przyjezdny ale tak sie rzucił w oczy tym brakiem kołpakow ze musiałem zdjęcie zrobić niestety stał daleko od bramy
Ostatnio edytowany przez CalibroManiac (08-12-2009 22:25:34)
Użytkownicy forum powinni mieć specjalne legitymacje upoważniające do wejścia na posesję w takiej sytuacji :)
Yacek, nie tylko legitymację... Mam tu na myśli prawo do konfiskaty pojazdu w takim akurat przypadku.
Oczywiście żartowałem, ale te legitymacje to byłby dobry pomysł ;)
Cześć Wam miłośnicy zmienników:) według mnie te auta poszły na żyletki tak jak wiele pojazdów okresu przełomu jak mojego ojca dwa wartburgi 353 rocznik 1972 i 1978 ja mam ch.lerne szczęscie ponieważ udało mi się po śmierci dziadka wyrwać od rodzinnych podziałów fiata 125p 35tys przebiegu rocznik 1983 ze skrzynia czterobiegową w wersji C czyli standard. autkiem zrobiłem kolejne 15tys i śmiga jak ta lala ale narazie stoi żeby przetrwało downsizing który teraz jest modą :( ja się szykuję do zakupu kolejnego fiata 125p i zrobienie go na wpt 1313 przyczym ma dołączyć do mojego poloneza caro 2,0T ze sierry cosworth krótko mówiąc zewnątrz ma być filmowy fiacior a mechanika tak jak w przypadku mojego poloneza ma mieć mechanikę duuuuuuuuuużo bardziej agresywną niż ten filmowy. pewnie zajrzę kilka razy ale jak cos to prosze pisac na gilmor@interia.pl
pozdrawiam WAS
Witam Kolegów! Ja wszedłem na tą posesję i już fiacik zmienił właściciela...tylko się okazało że jest bez papierów:( CalibroManiac masz może wyraźne fotki z których można odczytać nr rejestracyjny? Może jakoś po numerach uda się odtworzyć dokumentację...będę wdzięczny za każdą pomoc.
Witam wszystkich forumowiczów!
Też się zastanawiałem co się stało z żółtą 1313. Najlepszym rozwiązaniem byłoby zwrócenie się do WFDiF. Na pewno gdzieś w odmętach swoich archiwum mają jakiś dokument zakupu przez wytwórnie samochodu. Tam musi być zapisany numer nadwozia, a mając ten numer to już łatwa droga do odkrycia dalszych losów samochodu. Tylko że wątpie w to, aby komukolwiek udało się dotrzeć do takiego dokumentu...
Nie WFDiF tylko TVP :)
drtomee :
Witam Kolegów! Ja wszedłem na tą posesję i już fiacik zmienił właściciela...tylko się okazało że jest bez papierów:( CalibroManiac masz może wyraźne fotki z których można odczytać nr rejestracyjny? Może jakoś po numerach uda się odtworzyć dokumentację...będę wdzięczny za każdą pomoc.
A to co ty z sochaczewa jesteś??
Gilmor :
Cześć Wam miłośnicy zmienników:) według mnie te auta poszły na żyletki tak jak wiele pojazdów okresu przełomu jak mojego ojca dwa wartburgi 353 rocznik 1972 i 1978 ja mam ch.lerne szczęscie ponieważ udało mi się po śmierci dziadka wyrwać od rodzinnych podziałów fiata 125p 35tys przebiegu rocznik 1983 ze skrzynia czterobiegową w wersji C czyli standard. autkiem zrobiłem kolejne 15tys i śmiga jak ta lala ale narazie stoi żeby przetrwało downsizing który teraz jest modą :( ja się szykuję do zakupu kolejnego fiata 125p i zrobienie go na wpt 1313 przyczym ma dołączyć do mojego poloneza caro 2,0T ze sierry cosworth krótko mówiąc zewnątrz ma być filmowy fiacior a mechanika tak jak w przypadku mojego poloneza ma mieć mechanikę duuuuuuuuuużo bardziej agresywną niż ten filmowy. pewnie zajrzę kilka razy ale jak cos to prosze pisac na gilmor@interia.pl
pozdrawiam WAS
Zapewne masz rację. Jednak dobrze byłoby udokumentować ten fakt.
CalibroManiac :
drtomee :
A to co ty z sochaczewa jesteś??
Nie, z Łodzi, ale przypadkiem wszedłem w posiadanie tego Fiata...:)
Chcesz nam wmówić, że przechodziłeś przypadkowo z tragarzami???
Chcę Wam wmówić że wszedłem przypadkiem na allegro i on tam był...potem było już mniej przypadków i obyło się bez tragarzy:)
To ten?
http://moto.allegro.pl/item843485763_fi … _1500.html
Wyglada bardzo fajnie :D na replikę będzie jak znalazł!!!
Kier.Prod.T.Garwanko :
To ten?
http://moto.allegro.pl/item843485763_fi … _1500.html
Wyglada bardzo fajnie :D na replikę będzie jak znalazł!!!
Wygląda całkiem całkiem... Ale ma nie pewne pochodzenie. Sprzedaje samochód bez żadnych dokumentów- podejrzane trochę.
Najlepszy jest ten opis: " .Posiada hamulce.odbiór tylko na lawecie.wiecej informacji tel 609053057 "
Z lewej strony prezentuje sie bliźniaczo do egzemplarza, którym Kuśmider i Kraszan gonili "Paryż w Kutnie" już po usunieciu emblematów Taxi.
Właśnie ten Panowie...wziąłem go oczywiście dla koloru, ale i tak nie obędzie się bez malowania od okien w dół...a że lada chwila od lakiernika wyjedzie dużo ładniejszy Fiat to do tego chwilowo straciłem zapał. Gdyby ktoś był chętny to jest wystawiony na otomoto. Jeśli ktoś będzie chętny to na hasło "forum" udzielam rabatu 100zł, jeśli nie to auto dostanie nowy lakier i silnik od poloneza rovera...i oczywiście emblematy taxi. A tak na marginesie to ponawiam prośbę o namiary na szablon z tylnych drzwi (telefon). Z przednich już mam ale tyłu nie mogę nigdzie namierzyć...
Dziękuję kolego Yacek. Wasza chlubna postawa powinna być wzorem dla innych kolegów-filmowców!