Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Witam.Dosyć niedawno znalazłem nawiązanie { tak mi się zdaje } do Zmienników ( końca 12 i początku 15 odcinka ) w serialu " Czterdziestolatek - 20 lat później " , w odc. 5 ,gdzie grał także pan Kobuszewski i także złodzieja - włamywacza. Na początku nakradł , a potem wszystko oddał i zaczął się żalić domownikom. Potem sobie poszedł. Przypomniało mi się że właśnie w tych odcinkach grał także złodzieja . { Niestety , serialu nie ma na razie w internecie. }
lukaszb1234@o2.pl :
{ Niestety , serialu nie ma na razie w internecie. }
Jak nie ma jak jest :) -- http://peb.pl/komedie/488747-rapidshare … -40-a.html
A co do meritum, też miałem takie skojarzenia ;)
"Jasiu nie pij! Jasiu, musisz wytrzymać!" :D
Skojarzenie jak najbardziej trafne.
"A mówiłem że tu mieszka Święty Mikołaj" - więc można powiedzieć że to ta sama rola pana Kobuszewskiego w obu serialach jest !
Pan Kobuszewski pojawia się w Czterdziestolatku już w latach 70 tych jako sprzedawca w budce z napojami.
YACEK :
Pan Kobuszewski pojawia się w Czterdziestolatku już w latach 70 tych jako sprzedawca w budce z napojami.
I to jest nawet ta sama postać, która włamuje się do Karwowskich dwadzieścia lat później.
Ja też to zauważyłem w 'zwykłym' " Czterdziestolatku" .
Świetna muzyka tam była . A propos , na początku nie o tyle chodziło mi o mikołaja , o ile że był włamywaczem . { Jak można obejrzeć odcinki ??? }
Dzień dobry . Chciałem się zapytać , gdzie można ściągnąć wszystkie muzyki z " Czterdziestolatka-20 lat później " .