Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Nie żyje Irena Kwiatkowska. Zmarła w czwartek nad ranem w wieku 98 lat
Dożyła pięknego wieku
Piękna kariera, piękny wiek...
I piękny sposób na życie, jak można się było dowiedzieć z wywiadów.
A jeszcze tydzień temu oglądając Zmienników zastanawiałem sie co tam u pani Kwiatkowskiej.No i masz :(.
Ostatnio edytowany przez Barewicz (03-03-2011 18:12:29)
Aż ciężko mi w to wszystko uwierzyć! Wielka strata! Pani Irena była od zawsze, odkąd pamiętam! Świetna aktorka! Aż mi się łezka w oku zakręciła... W takich chwilach uświadamiam sobie, że nic nie jest wieczne, że wszystko przemija....
Wielka aktorka i osobowość. Żołnierz AK.
Kilka ról które wpisały się w kanony aktorstwa.
RIP !
Może jakaś wzmianka na głównej stronie, pani Irena sobie na to zasłużyła :)
Jordan :
RIP !
Jordan ma rację.
beczke soli zjesz a na człowieku sie nie poznasz
a jeszcze nie dawno moj dziadek powiedzial ze dozyje 100 lat
zeszla z tego padolu bo Bóg potrzebowal tak znakomitej aktorki
Jordan :
RIP !
Jedyne z czym bym się nie zgodził to te "kilka"... to była taka osobowość, która chyba każdą rolę przyjmowała po mistrzowsku.
wlasciwie to nie mialo to wiekszego znaczenia czy zyje czy nie bo przeciez od lat i tak nie grala nigdzie a cieszylismy sie i smiali wszyscy z jej dawnych rol, wiec nawet gdyby nadal zyla to i tak by nie grala juz
Ostatnio edytowany przez WRC (27-03-2011 14:12:02)
WRC :
wlasciwie to nie mialo to wiekszego znaczenia czy zyje czy nie bo przeciez od lat i tak nie grala nigdzie a cieszylismy sie i smiali wszyscy z jej dawnych rol, wiec nawet gdyby nadal zyla to i tak by nie grala juz
Oj chyba się mylisz. Myślę, że Pani Irena zagrałaby jeszcze nie raz. Ostatni raz zagrała w filmie w 2009 roku.
jezeli to prawda, ze 2009 to masz racje, ale ja ostatnio widzialem ja w "graczykach", czyli to byl chyba 2000 albo nawet 1999
W 2008 grała jeszcze w Niani i w filmie pt. Jeszcze nie wieczór, o aktorach ze Skolimowa.
dziś by skończyła 100 lat
No cóż czas jest nieubłagany, ale stworzyła tak wiele kreacji ze jeszcze wiele razy będziemy mieli okazję ją zobaczyć i powspominać.