Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Może i masz rację. Dźwięk pewnie podkładany. Podobnie jest z "brzuchomówcami" w zmiennikach :)
Wydali "Krzyk Ciszy"
http://www.harlequin.pl/ksiazki/krzyk-ciszy
Ciekawe, czy antycypują?
Z tego co widzę po opisie, to Oborniak dalej nie żyje, ale chyba dobrali się do niego znowu bo już nie występuje jako Maciej Oborniak tylko jako p. Elizabeth Flock. Może jest na emigracji, takie niepolskie nazwisko :):)
YACEK :
Nie wierz w to co słyszysz w polskim filmie :)
to prawda, bo skoro borewicz moze jezdzic z piskiem opon na szutrze po lesie to i to jest mozliwe
Przeglądałem galerię od niechcenia i trafiłem na takie coś. Było?
Komandos Likier w sprayu :)
Ten szpraj to wypatrzyłem jak byłem dzieciakiem.
Jak byłeś dzieciakiem to nie było tej strony i zdjęć przecież....
:P:P:P
A oglądałeś kiedyś serial "Zmiennicy"? Czy tylko zdjęcia na stronie :P
Swoją drogą puszka szpraju to chyba ta sama którą Kuśmider odpala "stracha"
Taki obdarty z etykiety dezodorant.
Oglądałem, ale żeby w filmie to zauważyć... trzeba być jeszcze bardziej spostrzegawczym niż ja! :P
P.S. Czy ten pan za Mroczkowskim ma special niepalny strój?
Jest o tym w ciekawostkach od dawna.
Otóż to!
Przy tych ilościach ciekawostek trzebaby tygodnia, żeby się ze wszystkim zapoznać :P
Nie wiem czy już o tym było na forum, ale w odcinku 6 gdy Krashan dzwoni do Krokodylowego z budki telefonicznej, to gdy kamera okrąża budkę telefoniczną to w pewnym momencie na szybie tejże budki, bardzo wyraźnie widać odbijającego się operatora z kamerą.
Ostatnio edytowany przez Max454 (23-09-2010 02:59:50)
Było.
Również nie wiem czy było to już zaobserwowane ale i tak napiszę. W odcinku bodajże 11, gdy Jacek w taksówce wiezie po raz pierwszy docenta z Alternatyw 4, to w okularach docenta widać odbicie, że z przodu obok kierowcy ktoś siedzi a obok umiejscowiona jest kamera.
Jest film, musi być kamera...
Ale to jest wpadka. Skoro widać kamerę i prawdopodobnie operatora lub reżysera.
W serialu "Jan Serce" to dopiero widać operatora z kamerą i to w kilku odcinkach.
Dla mnie są to smaczki a nie wpadki.
W odcinku 13 pod koniec w scenie gdy ta prostytutka siedzi na kolanach Kłuska to w prawym dolnym rogu widać chyba mikrofon, który się porusza. Nie mogę tego sprawdzić dokładnie bo nie mam dostępu do odcinków, jedynie oglądam w telewizji i akurat wczoraj to rzuciło mi się w oczy jak oglądałem na Comedy Central. Czy ktoś może sprawdzić i podrzucić jakieś zdjęcia?
Znowu coś wypatrzyłem. W odcinku 3 w scenie gdy Kuśmider rozmawia z Ceglarkiem to w dystrybutorze na paliwo widać odbicie kogoś z ekipy filmowej. Ale znowu nie sprawdzę tego dokładnie i nie zamieszczę zdjęć bo nie mam odcinków na DVD. Pomoże ktoś? I z tą poprzednią wpadką też?
Pomoże, pomoże :)
Czy o to dokładnie chodziło?
(rozjaśnione)
z tym na stacji to tez kiedys cos widzialem, ale nie bylem pewny, teraz okazuje sie, ze to prawda
a ten Kłusek z Kurtyzaną to apropos czego??
ardiano :
a ten Kłusek z Kurtyzaną to apropos czego??
a propos tego :)
Max454 :
W odcinku 13 pod koniec w scenie gdy ta prostytutka siedzi na kolanach Kłuska to w prawym dolnym rogu widać chyba mikrofon, który się porusza. Nie mogę tego sprawdzić dokładnie bo nie mam dostępu do odcinków, jedynie oglądam w telewizji i akurat wczoraj to rzuciło mi się w oczy jak oglądałem na Comedy Central. Czy ktoś może sprawdzić i podrzucić jakieś zdjęcia?
ok... wszystko jasne... dziex