Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Na kanale Comedy Central od początku września emitowani są "Zmiennicy" w weekendy o 19:20, a powtórki o 12:45. Dlaczego nie ma newsa o tym na WASZEJ stronie? Przecież to ważne! Kanał Comedy Central kupił prawa do emisji serialu i dlatego emituje. Prawdopodobnie serial będzie już nadawany tylko na tym kanale a na TVP już nie (a na pewno nie przez najbliższe lata).
bo malo kto ma taka tv, ja nawet nie wiedzialem, ze takei cos istnieje, dopoki YACEK mi nie powiedzial
Max454 :
Na kanale Comedy Central od początku września emitowani są "Zmiennicy" w weekendy o 19:20, a powtórki o 12:45. Dlaczego nie ma newsa o tym na WASZEJ stronie? Przecież to ważne! Kanał Comedy Central kupił prawa do emisji serialu i dlatego emituje. Prawdopodobnie serial będzie już nadawany tylko na tym kanale a na TVP już nie (a na pewno nie przez najbliższe lata).
Jak to nie ma? A to? http://www.zmiennicy.com/forum/viewtopi … 047#p10047
Ale to nie news a tylko post na forum, jak i mój. Powinien być post na głównej zmiennicy.com
Wykupienie praw do emisji przez daną stacje nie blokuje możliwości emisji w innej stacji. Na dniach zmiennicy będą w TVP Polonia.
mozesz mi powiedziec skad te komercyjne tv np. kinopolska maja filmy z tvp ? pozyczaja od tvp ?
Płacą za emisje i dostają kopię.
dzieki serdeczne, wiec tak to wyglada. dlatego kinopolska moze powtarzac w dlugich odstepach czasowych np. kilka miesiecy jeden film, bo nie maja pozyczonego tylko wszystko wlasne kupione od tvp
A dzisiaj o godzinie 13:00 na TVP Polonia i na Comedy Central równocześnie lecieli ''Zmiennicy''. Z tym że na Polonii był to odcinek ''Typowa logika damsko-męska'', a na CC ''Antycypacja''. Nie wiem, czy CC może puszczać Zmienników w czasie, kiedy lecą oni na TVP. Sam osobiście wybrałem TVP Polonia, bo akcja z Mroczkowskim dzisiaj była. Za tydzień sytuacja się powtórzy w przypadku ''Prasy szczególnej troski'' i ''Spotkań z Temidą''