Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Witam . Oglądałem ostatnio odc.7 i 8 Zmienników i zaciekawiła mnie jedna rzecz -- Jeżeli Kuśmider przyniósł do hotelu " Wielkie halo z powodu 1kg cukru za 85 zł. ( czyli cukier ) , to skąd , gdy wyskakiwał z okna się wzięła heroina , którą wsypał do ula ???? !!
w między czasie jak Krashan poszedl zalatwiać kase do Kłuska jaką zarządał Kuśmider za here, strażak poszedł po torbę z prawdziwym towarem... Gdy dochodzilo do "transakcji" nagle zapukala milicja i po krótkiej scenie w łazience Krashan uciekl w jednym bucie schodami motelu, a Strażak wyskoczył oknem, po drodze wysypując towar z torby do pobliskich uli...
Dobra , no to skąd to potwierdzenie , żę " na odpływie umywalki śladów narkotyków nie znaleziono " ?? Przecież Krashan związał Kuśmidra , gdy on wysypywał z kiełbasy prawdziwy cukier. A potem nagle , gdy wyskoczył z okna , do ula wsypał prawdziwą heroinę , którą potem wraz z miodem zjadł Koniuszko. ! ! ! ? ? ?
Łukasz obejrzy jeszcze raz te odcinki.. Przecież do umywalki Kuśmider wysypał cukier (zanim go Krashan poczęstował gazem pieprzowym i związał). To skąd miały tam być ślady narkotyków?
A do ula wysypał już prawdziwą heroinę, którą przyniósł do motelu razem ze młodym Ceglarkiem (który stał na czatach i miał zagwizdać ale go osa urządliła...). Chciał tą prawdziwą heroinę przekazać Krashanowi w pokoju, w zamian za dolary ale nie dało rady bo transakcję przerwał wjazd Milicji, która poszukiwała pro... profesjonalistki Peluszki
Oglądem 2 razy. A , to , gdy po raz drugi pojawił się w hotelu , przyniósł prawdziwą herę , którą wysypał z kiełbasy . " Rozumieć " . -------------------------------------------- - Strzeżonego budda strzeże.
lukaszb1234@o2.pl :
gdy po raz drugi pojawił się w hotelu , przyniósł prawdziwą herę , którą wysypał z kiełbas.
Zobacz http://www.youtube.com/watch?v=MtGhp_sr-CY
od 2:00 do 3:30. W jakim momencie on niby prawdziwy towar wysypuje do umywalki? Przecież jak tylko Krashan wbija nóż w woreczek znajdujący się w torbie to całą sielankę od razu przerywa milicja. Zatem jedyna rzecz jaka znajduje się na ścianach umywalki to cukier. Ja tu żadnego błędu nie widzę.
Ostatnio edytowany przez Inspektor Belon (26-09-2011 07:58:32)
No właśnie , to chyba mój błąd . Dopiero za 4 razem zauważyłem , analizując. Przepraszam . Nie było tematu . --------------------------------------------------------------- - Interes panu odleciał - takie kółko metalowe . - No to sobie wsadz -- na głowę .
Ostatnio edytowany przez lukaszb1234@o2.pl (26-09-2011 14:27:42)