Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Czy w ogóle się nie da pobrać mp3, czy tylko ja tak mam?
Pamiętam, że kiedyś nagrywałem piosenkę tytułową na radiomagnetofonie "Wilga"...
Niestety kasetę wcięło, a i tak nie mam jej już na czym odtworzyć...
wpisz sobie w "kaziee", albo w innym i sciagniesz sobie, ja tak kiedys zrobilem
i na Operze i na IE
http://www.zmiennicy.com/piosenki/zmiennicy.html
Dziś działa - wczoraj nie chciało.
Chodzi mi o piosenki "Kwestia Czasu" i "Nie zdziałasz nic", które pojawiają się w 12 odcinku "HRABIA MONTE CHRISTO". Wydaje mi się, że tak naprawdę to jedna piosenka (przecież melodia jest ta sama). Natomiast w 11 odcinku "ANTYCYPACJA" piosenka ta leciała w tle podczas sceny w mieszkaniu Oborniaków. W serialu ta piosenka nigdy nie pojawiła sie w całości i chyba nikt tak naprawdę nie zna jej prawdziwego tytułu. A szkoda. Bardzo jestem ciekaw, co to za piosenka i chciałbym ją kiedyś usłyszeć w całości.
Słuchajcie, co to był za utwór w tle scen z mieszkania Oborniaków? Jesteście pewni, że to także był utwór "Kwestia Czasu"?
taaak to ten wszyscy juz to wiedza, w caosci pojawia sie na koncu odcinka jak jada po mercedesa bodajze jest to "obywatel monte christo"
Tak to na pewno jest kwestia czasu.
Jest to "Kwestia czasu" poprzedzona pierwszą strofką z "Nie zdziałasz nic".
Czy ktoś posiada utwory "Kwestia czasu" i "Nie zdziałasz nic" w formacie mp3. Utwory zamieszczone nas stronie nie sciągają się w całości. Proszę o przesłanie na adres Szymon231@op.pl.