Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
wracajac wczoraj tzn. wlasciwie dzisiaj z nocy muzeow mialem okazje zlapac 1313, ta o ktorej byla tu mowa kiedys. wewnatrz samochod jest typowem fiacikiem, deska rozdzielcza inna niz w prawdziwym 1313 - byly okragle zegary. oprocz tego kasa fiskalna, nowy licznik, no coz tego nie daloby sie uninac. rozmawialem chwile z kolesiem o tym samochodzie, pytalem o detale samochodu dlaczego ich nie zmienil np felgi, powiedzial, ze ciezko dostac oryginalne a te ktore sa to sa od fso i byly jako orygilnane kiedy kupowal. kolor tego samochodu byl poczatkowo czerwony, co do oznaczen tzn. numery itp. to podobno nie mozna dac "wpt 1313", ze wzgledu na prawa wlasnoci/autorskie czy cos w tym stylu, co do tablic rej. no to wiadomo.
To chyba w Krakowie .
nie chyba a na pewno :)
Moja mama będąc w Krakowie namierzyła tą taryfę i zrobiła dla mnie kilka zdjęć , koleś podobno na widok dwóch Pań z aparatem przy postoju zaczął się śmiać :)
TAXI 666 :
Moja mama będąc w Krakowie namierzyła tą taryfę i zrobiła dla mnie kilka zdjęć , koleś podobno na widok dwóch Pań z aparatem przy postoju zaczął się śmiać :)
Czekamy na te wspaniałe fotografie :)
Piorun :
TAXI 666 :
Czekamy na te wspaniałe fotografie :)
Długo poczekaliście ale się doczekaliście , udało mi się zgrać fotkę (niestety z telefonu gdzieś w czerwcu ale nie miałem internetu od tamtej pory)
Uploaded with ImageShack.us
Piękne Taxi. Wolałbym kurs takim, niż jakąś nowoczesną furą.