Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Witam wszystkich fanów serialu. Piszę pierwszy raz i zaczynam wątek o aktorach-bohaterach.
Powiem wam ,że z aktorów którzy zagrali w serialu najbardziej lubię, miejsca:
1. Wojciecha Pokorę ,Stanisławę Celińską, Irenę Kwiatkowską, Jan Kobuszewski, B. Pawlik, M. Dmochowski, Czechowicz, Rewiński,Lutkiewicz,
2. Ewa Błaszczyk, Krzysztof Kowalewski, Krystyna Tkacz, Krzysztof Zaleski,Hryniewicz, Markuszewski.Wardejn, Dedek.
Nie przepadam za Pręgowskim -Krashanem, nie przemawia do mnie ani on ani ta rola... podobnie jak Barciś, Ferency, Englert chociaż mogę zrozumieć ,ze ktoś ich bardzo lubi.
Co wy wymyślicie?
Witamy. Wydaje mi się, że już było coś takiego.... Trzeba dobrze poszukać na forum :)
A propos, ostatnio czytałem wywiad-biografię Artura Barcisia, ale o roli Wieśka nic nie wspomniał, mimo że mówił o innych epizodach. Szkoda...
Pleban :
A propos, ostatnio czytałem wywiad-biografię Artura Barcisia, ale o roli Wieśka nic nie wspomniał, mimo że mówił o innych epizodach. Szkoda...
Znalazłam wywiad (stary z 2008) ale o "Zmiennikach"
https://www.youtube.com/watch?v=POdt9DtzqRg
18 marca 1978 Artur Barciś debiutował niewielką rolą w filmie "Do krwi ostatniej",tak ,że dziś rocznica tego wydarzenia.
Ostatnio edytowany przez Barejka (18-03-2015 18:29:57)
Artur Barciś zagrał jeszcze w odcinkach ''Odlotu'' jako młody chłopak marzący pracować w FSM :)
Można się pośmiać z niektórych scen :D https://www.youtube.com/watch?v=e8GidzCmPuY
Mi najbardziej podobał się z odcinków 07zglos się i z roli w serialu tulipan.
grzesiek84 :
Mi najbardziej podobał się z odcinków 07zglos się...
"Strażak nie polewaj, tu się nie pali... "
Niedawno przypomniałem sobie wszystkie odcinki. Serial wg mnie kultowy na równi ze Zmiennikami, chociaż tematyka zupełnie inna.
macker007 :
grzesiek84 :
Niedawno przypomniałem sobie wszystkie odcinki. Serial wg mnie kultowy na równi ze Zmiennikami, chociaż tematyka zupełnie inna.
No hah strażak był dobry-ale i w odcinku z wagonem też dobra rola.A serial bardzo dobry.Film wsciekły z Borewiczem oglądałeś?
Za wściekłego zabieram się od dawna, ale jakoś nie było okazji. Na pewno obejrzę.
Dziś urodziny Ksywy ;););)
Wszystkiego najlepszego dla odtwórcy postaci ,Pana Jana Kobuszewskiego :)
macker007 :
grzesiek84 :
No niekoniecznie "07 zgłoś się" to serial sensacyjny, a w zmiennikach nie brakuje przecież rozbudowanych wątków sensacyjnych, nawiasem mówiąc uważam, że porucznik Borewicz rozgryzłby te cała aferę Kłuska. Na pewno by mu podpadło , że jest tyle napadów na jedną taksówkę.