Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
znalazlem dosyc ciekawe forum o tym serialu, jakoze niestety nie ma stronki o tym serialu jak nasza (oby niedlugo powstala), to istnieje forum gdzie mozna znalezc podobnie jak u nas duzo informacji o miejscach z fotkami tych miejsc i pozostale informacje
nie wiem czy sa tu fani tego serialu, w kazdym razie ja nim jestem i daje linka: http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? … w=40435235
Ostatnio edytowany przez WRC (22-02-2008 16:15:21)
No tak jeden z moich ulubionych seriali ale forum gazety.pl przejrzyste jak siatka przemytnicza Goschorka... nie da się tego czytać.
Dyskutować można na filmwebie. Choć tam mało osób co pamięta takie hity.
.
hehe , mój ojciec wspomina czasy jak ja byłem jeszcze mały a on latał po mieszkaniu z anteną telewizyjną żeby mama mogła w spokoju bez zakłóceń obejrzeć "W Labiryncie" Ostatnio powtarzano ten serial z jakieś 1,5 roku temu chyba
wwwwlabiryncie.fora.pl - zapraszam pasjonatów serialu :)
Ostatnio edytowany przez ardiano (03-10-2008 20:49:16)
Serial świetny ale jak to bywa takie fora upadają szybciej niż powstały. Zero profeski, nie budzi zaufania - nie to co tutaj.
Bo się dopiero rozkręca?
dzieki ardiano za info i za zrobienie forum, 2 fora nie zaszkodza na pewno bede wlazil widze, ze coraz wiecej nas, fanow "labiryntu" jest
Strona serialu "W Labiryncie":
http://adoloran.pl/
Ja ten serial pamiętam z 3 rzeczy, z głosu Pana Wiesława Drzewicza czyli Gargamela, z piosenki Perfektu/Markowskiego oraz ze sceny, gdy próbowano zgwałcić jakąś bohaterkę tego serialu, a chłopak, który się za nią wstawił został mocno pobity (albo być może ja to wówczas jako ok. 6 latek tak odebrałem). Oczywiście było to dwadzieścia kilka lat temu. Przyznam, że jakby serial obecnie został ponownie emitowany w godzinach wieczornych, gdy jestem w domu, to z chęcią sprawdziłbym jak to naprawdę było.
Pobity został Igor bo bronił Martę a pomogła im żandarmeria :D To było w jednym z ostatnich odcinków.
Ja tam czasem rano teraz sobie popatrzę i stwierdzam że dużo pamiętam bo kilka powtórek już było przez te lata.