Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
TRoCIn :
MaJor, zgodnie z obietnicą wysyłam do Ciebie zdjęcia z Brzeskiej 7 - to na 100% ta sama brama
Dzięki wielkie! Faktycznie, to na bank to samo miejse.
Swoją drogą, nie wiem czemu, ale wszystkie maile od Ciebie dostaję w dwóch kopiach.
MaJor :
Swoją drogą, nie wiem czemu, ale wszystkie maile od Ciebie dostaję w dwóch kopiach.
Może dlatego, że jak wysylam jakis wiekszy załącznik to za pierwszym razem wyskakuje mi jakiś error i informacja że nie udało się wysłać wiadomości, wiec wysyłam dla pewności drugi raz ale w takim razie w przyszłości bede ignorowac error i nie bede puszczał drugi raz
Chciałbym jeszcze zobaczyć miejsce, gdzie Jacek uciekł Krashanowi i Kuśmidrowi (mostek nad rzeczką)
a ja uliczke, w ktora szedl Michalik do Flory, na ktorej to wpadl do kanalu
WRC :
a ja uliczke, w ktora szedl Michalik do Flory, na ktorej to wpadl do kanalu
Właśnie, jakieś zdjęcia z tego osiedla oraz z miejsca, gdzie mieszkali Koniuszkowie. Tylko chyba trudno będzie odgadnąć te lokalizacje.
MaJor :
Tylko chyba trudno będzie odgadnąć te lokalizacje.
Co do domku Koniuszków, to chyba nigdzie nie padł adres, ale Flora (przynajmniej w filmie) mieszka na Cześnika 1 (taki adres podaje Michalik Wojtkowi, który go tam wiezie).
Koniuszkowie podobno mieszkali na Saskiej Kepie - ktos kiedys tak napisal nie wiem czy tu czy nie
Zdjęcia z ul. Brzeskiej 7 są już na stronie. Na razie nie ma informacji o ich dodaniu - pojawi się przy okazji większej aktualizacji.
wazne ze o tym napisales, bo teraz sobie wejde i zobacze, dzieki wlk. !!!
Proponuję dodać do działu "Znaki drogowe" tablicę miejscowośći "Skórzec", z tego co pamiętam w "Krzyku ciszy" widać ją dość wyraźnie.
Pawełzmiennik :
Chciałbym jeszcze zobaczyć miejsce, gdzie Jacek uciekł Krashanowi i Kuśmidrowi (mostek nad rzeczką)
Właśnie wysłałem do MaJora kilka zdjęć mostku, wiec niedługo pewnie bedą na stronie
TRoCIn :
Właśnie wysłałem do MaJora kilka zdjęć mostku, wiec niedługo pewnie bedą na stronie
Niestety, do tej pory nic nie dostałem :(
wyslalem jeszcze raz
Teraz doszło :) Dziś albo jutro powinny być na stronie.
Fotki już można oglądać na stronie :)
moje propozycje do sfocenia:
- miejsce pierwszego spotkania Kasi i Jacka - to skrzyzowanie gdzies, na ktorym Jacek dowiedzial sie ze mu odpadl kolpak
- miejsce w ktorym zlodziej Wiesiu zakosil kolpaki i chcial je opylic wlascicielowi (ktos pisal ze to niejaki lokal "Jubiler" gdzies na ul. Kruczej)
WRC :
- miejsce w ktorym zlodziej Wiesiu zakosil kolpaki i chcial je opylic wlascicielowi (ktos pisal ze to niejaki lokal "Jubiler" gdzies na ul. Kruczej)
Jak na mój gust to to jest to samo miejsce, gdzie bawią Kłusek i Mroczkowski z profesjonalistkami. A to miejsce wygląda na Hotel Metropol i tak też jest napisane na stronie. Ale czy ktoś z Warszawy mógłby zweryfikować tą informację?
MaJor :
Jak na mój gust to to jest to samo miejsce, gdzie bawią Kłusek i Mroczkowski z profesjonalistkami. A to miejsce wygląda na Hotel Metropol i tak też jest napisane na stronie. Ale czy ktoś z Warszawy mógłby zweryfikować tą informację?
dajcie screena jakiegos z tego momentu to zobaczymy bo nie pamietam a serialu w dalszym ciagu nie mam niestety
i jeszcze:
http://www.zmiennicy.com/powiekszenie.p … k25&d=
Hotel Metropol:
no pewnie ze to metropol, nawet jeszcze calkiem niedawno ten zegar na dachu byl
No to już wszystko jasne :)
ale ta fotka to chyba stara, teraz jest zasloniety reklama a ciekawi mnie jaka to kategria, scisle centrum a elewacja brudna i brzydka jak rzadko ktore bloki obecnie z PRLu
a co do tego ze to ten sam hotel to tak myslalem dobrych kilka lat temu ale pozniej zauwazylem ze inaczej wygladaja te budowle no ale moze sie jednak mylilem
zastanawia mnie tylko gdzie mieszkal Klusek, podaje w 6 odcinku po wyjsciu z hotelu adreas "aleja Gerber" czy jakos tak i chyba numer 15
Ostatnio edytowany przez WRC (18-09-2006 20:54:17)
Ta fotka owszem jest stara, ale na stronie są nowe fotki sprzed miesiąca. Poszukaj ciekawostki o restauracji z prostytutkami w lokalizacjach.
wiem, wiem stronke znam na pamiec hah
WRC :
wiem, wiem stronke znam na pamiec hah
To się chwali :)