Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
W najnowszym "Kinie Komedii" (dzisiaj premiera) po raz kolejny ukazała się zapowiedź DVD "Zmienników", z adnotacją "wkrótce". Więc może za miesiąc?
Mam dobrą wiadomość, oficjalnie potwierdzoną. "Zmienicy" na DVD pojawią się już naprawdę niedługo! Na razie nie mogę podać więcej informacji. Ale wszystko jest ok :)
MaJor :
Mam dobrą wiadomość, oficjalnie potwierdzoną. "Zmienicy" na DVD pojawią się już naprawdę niedługo! Na razie nie mogę podać więcej informacji. Ale wszystko jest ok :)
Czy to DVD będzie zawierało jakieś kilka odcinków (np. 1-7) a w następnym numerze reszta? Czy też hurtem wydadzą wszystkie piętnaście części?
Czy będzie to dostępne również w mniejszych miastach, czy też jedynie w miastach o większej randze?
Czy można dostać "Kino Komedii" w najzwyklejszym kiosku? (Pytam tak zawzięcie ,gdyż "Kino Komedii" będę z powodu "Zmienników" kupował po raz pierwszy i chcę jak najwięcej się o tym wydawnictwie dowiedzieć, chcąc jednocześnie uniknąć porwania się z motyką na Słońce)
Nery Pumpido :
Czy to DVD będzie zawierało jakieś kilka odcinków (np. 1-7) a w następnym numerze reszta? Czy też hurtem wydadzą wszystkie piętnaście części?
Czy będzie to dostępne również w mniejszych miastach, czy też jedynie w miastach o większej randze?
Czy można dostać "Kino Komedii" w najzwyklejszym kiosku?
Ponieważ informacje na ten temat oficjalnie pojawiły się w necie możemy z nieskrywaną radością stwierdzić: 12 października 2006 to wielki dzień - pojawi się wtedy pierwsza płyta ze 3 odcinkami "Zmienników".
Na cały serial będzie się składało 5 kolejnych wydań "Kina Komedii".
Co do miejsc sprzedaży - trudno mi powiedzieć - ale jeśli do tej pory widziałeś w swoim mieście na półkach kolejne wydania "Kina Kom.", to na pewno i "Zmienników" będziesz mógł kupić.
to to nie bedzie jak kazda gazeta z plytka - w zwyklym kiosku ??? i jeszcze jedno gdzie sie od tym dowiedziales ??? na stronce carismy nic nie ma
Ostatnio edytowany przez WRC (20-09-2006 15:07:46)
WRC :
to to nie bedzie jak kazda gazeta z plytka - w zwyklym kiosku ???
Ja nie pisałem, że nie będzie. W Katowicach filmy Carismy są w większości kiosków, ale Nery Pumpido pytał się o małe miasta - jak tam sytuacja wygląda nie wiem. Stąd moja asekuracyjna odpowiedź.
WRC :
i jeszcze jedno gdzie sie od tym dowiedziales ??? na stronce carismy nic nie ma
Wydawnictwo Carisma wysłało nam oficjalne powiadomienie, informację taką można również znaleźć w serwisie filmweb.pl.
dzieki wlk. !!!
Ja też dziękuję. Od 12 października nie dam żyć kioskarzowi
wiadomo w jakiej beda cenie "zmiennicy" i czy bedzie wszystko na 1 plytce czy 3 w jednym numerze ??? (kazdy odc. na 1 plycie)
WRC :
wiadomo w jakiej beda cenie "zmiennicy" i czy bedzie wszystko na 1 plytce czy 3 w jednym numerze ??? (kazdy odc. na 1 plycie)
Parę postów wyżej Ian napisał, że będzie pięć płyt w kolejnych pięciu wydaniach , trzy odcinki na każdej... i tego się trzymajmy :-)
Ostatnio edytowany przez Nery Pumpido (21-09-2006 10:43:06)
jemu chyba chodzilo, ze bedzie 5 numerow a nie 5 plyt dlatego tez pytalem czy kazdy odc. na 1 plycie czy w numerze bedzie po 1 plycie i na niej az 3 odcinki
WRC :
jemu chyba chodzilo, ze bedzie 5 numerow a nie 5 plyt dlatego tez pytalem czy kazdy odc. na 1 plycie czy w numerze bedzie po 1 plycie i na niej az 3 odcinki
Ian :
2 października 2006 to wielki dzień - pojawi się wtedy pierwsza płyta ze 3 odcinkami "Zmienników"
ale zem mial sen, wchodze do saloniku prasowego a tam babka nie wie nic o dvd ze "Zmiennikami" no wiec szukam sam a tam pelno roznych takich gazet ale... "zmiennikow" ani widu ani slychu, na szczescie to tylko glupi sen widac juz zyje tylko tym i dlatego mi sie to sni
a co do dvd, to widzialem dzisiaj w kiosku gazetke z tego wydawnictwa i na tylnej okladce pisalo, ze juz niedlugo beda wlasnie "Zmiennicy", poza tym w przeciwienstwie do glupiego snu, gazetke ta mozna kupic chyba wszedzie, bo widzialem ja w sklepie... spozywczym, czyli tam gdzie sa tylko najpotrzebniejsze gazetym, wiec widac nie powinno byc problemu ze znalezieniem tejze lektury
Hehe, widze, ze nie tylko ja wyczekuje z utesknieniem tego wydania ;)
Ja z mojej strony zamowilem sobie te plyte bezposrednio na stronie Carismy, w przedsprzedazy. Podobno jak sie tak zamowi to przysylaja 5 dni przed oficjalna premiera.
chyba tak samo zrobie ale w sumei mi to nie robi roznicy bo nie ogladne i tak bo mam dvd w laptopie ktorego nei ma w polsce bo jest u siostry w ameryce a po 12 juz ma wrocic
W razie czego, zawsze można to zamówić na stronie Carismy. Teraz jest sprzedaż przedpremierowa.
ale drozsza za 16,50, wiec leppiej poczekac a miec taniej
Ostatnio edytowany przez WRC (23-09-2006 08:18:31)
A jaka będzie cena w kiosku??
ZMIENNIK :
A jaka będzie cena w kiosku??
11.90 PLN
Właśnie znalzałem na Allegro człowieka, który sprzedaje "Zmienników". Dla tych, którzy nie chcą czekać do wydania " Kina Komedii" może to być jakaś wskazówka
http://www.allegro.pl/search.php?string=zmiennicy
Ostatnio edytowany przez Nery Pumpido (25-09-2006 20:24:51)
eeeee wole poczekac juz i miec pewne zrodlo niz jakies nie wiadomo co z internetu poza tym na tamtej stronce bylo o serialu chyba wszystko sciagniete z tej naszej stronki
Nery Pumpido :
Właśnie znalzałem na Allegro człowieka, który sprzedaje "Zmienników". Dla tych, którzy nie chcą czekać do wydania " Kina Komedii" może to być jakaś wskazówka
http://www.allegro.pl/search.php?string=zmiennicy
To jest nielegalna kopia - zapewne ta z TV Polonia - jakich wiele pojawia się na Allegro. Zgłaszamy to do administratorów Allegro.
WRC :
poza tym na tamtej stronce bylo o serialu chyba wszystko sciagniete z tej naszej stronki
Niestety tak - nic na tych aukcjach nie jest oryginalne, nawet opis.
SUPER!!!! Strasznie się cieszę.
Moja żona prowadzi kiosk, więc "Zmienników" będę miał z samego rana w dniu premiery!
:D :D :D :D Już sie nie mogę doczekać.
ech ale Ci fajnie...
ale ja widze ze nie bedzie problemu z ta gazetka, dzisiaj znowu bylem przypadkiem kolo kiosku i patrzac na wystawe zauwazylem, ze sa gazetki z filmem w tym ta nasza a tam w obecnym numerze "maz swojej zony" za 11,90 zeta