Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Rakuś :
Dorzucam linka do relacji z tworzenia mojej "laluni" jak zwykłem mawiać na WPT 1313 ;) Pozdrawiam
http://www.youtube.com/watch?v=AyTu4f7X … ideo_title
Pochodzi ze Szczecina :)
A ta czyja ?
To już prawie ze taśmowa produkcja tych 1313 :P
Będzie można zorganizować zlot :)
To na drzwiach tak trochę nie tego...
Ostatnio edytowany przez YACEK (24-06-2013 10:44:51)
Najgorsze, że dla laików różnic nie ma- jak ma 1313 to już jest ten wóz! Głównie ludzie z forum zauważają różnice :/
Można by zrobić quiz. Znajdź różnice :P
Radomską widziałem na własne oczy. Naprawdę dobrze zrobiona replika ;)
Chciałbym zobaczyć więcej zdjęć tej "radomskiej". Na tym zdjęciu które widać powyżej, już czterech rzeczy można się czepnąć :P
Ostatnio edytowany przez YACEK (08-07-2013 17:15:35)
Jak pojade na spotkania Radomskie klasyki to strzele fotki :) Ja też widzę trochę rzeczy nieoryginalnych, ale kopie nigdy nie robi się idealną :D
W dzisiejszym odcinku Pierwszej miłości wystąpiła żółta 1313, tylko na tylnych drzwiach miała naklejkę Taxi express. Serial jest kręcony we Wrocławiu. (jest to odcinek 1785).
Edit: dodanie zdjęcia
Ostatnio edytowany przez Ceglarek (21-11-2013 20:22:50)
http://facet.interia.pl/obyczaje/styl-z … Id,1673235
Do poczytania :)
Miałem zaszczyt i przyjemność widzieć z bliska na żywo replikę 1313 na ''Poznańskich Klasykach Nocą'' i muszę powiedzieć, że robi piorunujące wrażenie :D
Co ciekawe... rozmawiałem osobiście z samym właścicielem taksówki i naprawdę miło się rozmawiało i słuchało ciekawostek o autku :)
Rakuś może potwierdzić, bo zapewne pamięta jak otrzymał odemnie na otwarciu sezonu wizytówkę pewnego ''Klubu Fiata'' :)
A potwierdzam, potwierdzam @Marian1313:) Nie wiem kiedy będzie inauguracja PKN bo na razie leże w chacie z nogą w gipsie ale jak w kwietniu maju to na pewno będę na inauguracji:)
@Piorun, Facet z Interii gadał ze mną 47 minut i wrzucił dokładnie to co powiedziałem, słowo w słowo (moze to nawet ryzykowne;P) Ale oczywiści musiałem wspomnieć o najlepszym forum na świecie ;)
Ale Panowie wczoraj się zirytowałem bo oglądałem "Gwiazdy czterech kółek" na TVN Turbo- odcinek z "Taksówką ze Zmienników". Kurcze wiem że produktplejsment i takie tam ale do takiego programu mogli by dać lepszą replikę, których ostatnio naprawdę duży wykwit.
PS dobra zapowiedź i kolejny punkt do ideału :) Może będzie długopis:)))))
Rakuś :
A potwierdzam, potwierdzam @Marian1313:) Nie wiem kiedy będzie inauguracja PKN bo na razie leże w chacie z nogą w gipsie ale jak w kwietniu maju to na pewno będę na inauguracji:)
W takim razie życzę szybkiego powrotu do zdrowia i do zobaczenia na inauguracji PKN jeśli się odbędzie, a mi przypasuje termin :) Pozdrawiam!
Rakuś :
Ale Panowie wczoraj się zirytowałem bo oglądałem "Gwiazdy czterech kółek" na TVN Turbo- odcinek z "Taksówką ze Zmienników". Kurcze wiem że produktplejsment i takie tam ale do takiego programu mogli by dać lepszą replikę, których ostatnio naprawdę duży wykwit.
Również oglądałem ten odcinek i rzeczywiście mogli więcej się postarać i wynająć coś bardziej realistycznego jak np. Poznańską 1313 :D
Super jeśli uda się zdobyć legendarny długopis ''Castrola'' bo w końcu trzeba dążyć kroczek po kroczku do tych 100% oryginału ;)
Rakuś :
@Piorun, Facet z Interii gadał ze mną 47 minut i wrzucił dokładnie to co powiedziałem, słowo w słowo (moze to nawet ryzykowne;P) Ale oczywiści musiałem wspomnieć o najlepszym forum na świecie ;)
No to życzę szybkiego powrotu to pełnej sprawności. Mam nadzieję, że i ja kiedyś będę mógł zobaczyć na własne oczy Twoją "taksówkę".
Ostatnio edytowany przez Piorun (02-03-2015 11:24:41)
Piecyk złamał nogę !
No to do zrośnięcia ;)
W najbliższą niedzielę, 27.09.2015r. będę Fiatem, razem z Panem Mieczysławem Hryniewiczem w Hotelu Olandia w Prusimiu (okolice Pniew), na festynie dla dzieci. Chętnych zapraszam na sesję foto:)
Pozdro 600 :)
PS
Rozpocząłem nowy projekt wwwfacebook.com/nysa522m
Chętnych zapraszam do polubienia :)
Jak macie jakieś blachy do NYSOWOZU dajcie znać to chętnie kupię:)
Wrzuć fotki na forum bo to nawet grzech nie udokumentować takiego wydarzenia !!!
P.S. A może Pan Mieczysław Hryniewicz w wolnej chwili zajrzałby na Naszą stronkę? O zalogowaniu się i zadawaniu JEMU pytań na tematy pracy ze Stanisławem Bareją nawet nie chcę marzyć....
Dobra trochę to trwało, bo przyznam się zapomniałem. Ale w końcu i tu wrzucę:)
https://www.youtube.com/watch?v=SQJTS_VFYdc
Nerwy były:)
Asystował nam 125p Vanilla
Trochę zdjęć: https://www.facebook.com/zmiennicy/post … 8629881869
A już nie długo kolejne tego typu akcje (szczegóły wkrótce:)
Rakuś :
Dobra trochę to trwało, bo przyznam się zapomniałem. Ale w końcu i tu wrzucę:)
https://www.youtube.com/watch?v=SQJTS_VFYdc
Nerwy były:)
Asystował nam 125p Vanilla
Trochę zdjęć: https://www.facebook.com/zmiennicy/post … 8629881869
A już nie długo kolejne tego typu akcje (szczegóły wkrótce:)
Czekam na te szczegóły Panie Kolego. Wybacz, że nazwałem Ciebie swoim kolegą...
Dobra. Czas leci, do imprezy pozostało kilka dni, wszystko dopięte na ostatni guzik więc mogę przedstawić co będę robić w majówkę:)
1 maja 2016
V MAJÓWKA ze STANISŁAWEM BAREJĄ KUTNO:)
„Zmiennicy to MY!”
Godz. 09.04 – Tereny rekreacyjne przy ul. Barei (zalew i basen miejski)
Zawody sportowe służb mundurowych o puchary Stanisława Barei
Godz. 15.02 – Rynek Zduński
Przyjazd TAXI 1313 z Gośćmi Honorowymi: Mieczysławem Hryniewiczem i Piotrem Pręgowskim
Uroczyste otwarcie MAJÓWKI Z BAREJĄ, tradycyjne przemówienie i inauguracja pomnika Myszy
Godz. 15.30 – hol i sala Centrum Teatru, Muzyki i Tańca
Otwarcie wystaw okolicznościowych:
Wystawa „ Zmiennicy”/ konkurs wiedzy
Pamiątki, kolekcje miniatur samochodów z czasów PRL
Godz. 15.30-16.21- sala Centrum Teatru, Muzyki i Tańca
Spotkanie Z Mieczysławem Hryniewiczem, Piotrem Pręgowskim i Szymonem Rakowskim – prowadzi Aleksandra Kołodziejek
Nie myślicie, ze to dobra okazja żeby sie spotkać ? :)
To będzie niewątpliwie "Fartowny dzień";)
S U U U U U P E R ! ! !
Ja niestety nie mogę przyjechać, nad czym ubolewam z resztą, ale myślę że spotkanie zostanie tutaj pięknie uwiecznione i przedstawione z okazji 10-lecia forum i 30-lecia ''Zmienników'' ;)
Jak sądzę, poznańska replika 1313 zrobi wielką furorę na spotkaniu, swoim 99% wyglądem jakby wyjechała prosto z odcinka ''Fartowny dzień'' :) Szkoda tylko, że nie będzie Kuśmidra do kompletu.
Pozdrawiam ;)
https://www.facebook.com/zmiennicy/post … 3449213053
Ogień! Ogień! To był naprawdę Fartowny dzień:)
To już 10 lat forum!? Mam nadzieję, że kolejne 10 lat forum i mega strona będzie działać, choć widać, ze początkowy zapał nieco opadł:(
Pozdrawiam