Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Nie wiem czy ktoś o tym pisał na forum. Otóż byłem dziś w Empiku i widziałem grę planszową Zmiennicy. Stała obok gry planszowej 07 zgłoś się. Cena 139zł. Jak dla mnie za drogo aby to kupić i przekonać się czy gra jest fajna. Poza tym nie mam z kim grać. Może i kogoś bym znalazł, ale fanów Zmienników nie ma wśród moich znajomych czy rodziny... :( Myślę jednak, że gra może być niedopracowana. Na boku pudełka jest zielony Fiat 125p - takiego w serialu nie było... Niżej zamieszczam fotki opakowania, robiłem trochę z ukrycia i bałem się, że ktoś zaraz przyleci i mnie opieprzy. Nie zrobiłem tylko fotki tego zielonego fiata.
Czy ktoś w to grał lub ma wiedzę jakąś o tej grze planszowej?
Ostatnio edytowany przez Max454 (03-12-2014 15:55:23)
Tu jest recenzja: https://www.youtube.com/watch?v=lo2WK64N5-o oraz zasady gry: https://www.youtube.com/watch?v=YGlv1b6jUMM
Ciekawe. Gra planszowa w dzisiejszych czasach.Ciekawe skąd taka cena?
Oprócz Zmienników ten sam wydawca zaprezentował też gry "07 zgłoś się" oraz "Alternatywy 4". Opakowanie Alternatyw jest bardzo ciekawe, bo w kształcie tabliczki z numerem bloku. Gry wg recenzji są bardzo ciekawe i fajnie wykonane...jedynie te ceny. Jest na szczęście alternatywa w postaci allegro. Używana grę (raz czy dwa użytą, nieponiszczoną) można czasem kupić już za trochę więcej niż połowę ceny wyjściowej.
Ostatnio edytowany przez macker007 (16-01-2015 18:23:54)
Nawet ciekawa propozycja, zasady wydają się fajne. Tylko wolałbym coś jak Monopol ;)
No ja także.
Tak się składa, że mój znajomy posiada tą grę. Jak chcecie jakieś fotki czy coś to nie ma problemu, wrzucę :)
Tomasz :
Tak się składa, że mój znajomy posiada tą grę. Jak chcecie jakieś fotki czy coś to nie ma problemu, wrzucę :)
Witamy ,wrzucaj ,wrzucaj ,pooglądamy :)
Pozdrawiam :)
Proszę bardzo :D Jeśli ktoś chce dokładniejsze zdjęcia planszy, instrukcji czy kart - piszcie ;) Pozdrawiam wszystkich miłośników serialu. ^^
Album - Gra planszowa "Zmiennicy"
Barejka :
Tomasz :
Witamy ,wrzucaj ,wrzucaj ,pooglądamy :)
Pozdrawiam :)
Ty byś lepiej konto założyła na Forum Louisa...Gra no powiem ciekawa dla fanatyków-są jakieś trudnosci teraz z kupnem?
Raczej nie. Widziałem w Empiku, w internecie pełno... :P
grzesiek84 :
Ty byś lepiej konto założyła na Forum Louisa...
1.Założę, tylko czasu brak :(
2.No Grześ ,bo będziemy zaraz wezwani do tablicy za kolejny Off-top ;(
3.Trzeba ,by założyć jakiś wątek dla pisania o pierdółkach ;) ;) ;)
Pozdrawiam.