Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Ja odpadam-nie ogladam tv ,także nie mam prawa zgadnąc,choć podejrzewam że chodzi o tego podrywacza, co zaprosił pasażerkę na heratke i żeby posłuchac płyt.
No ja również nie oglądam seriali a przeglądanie filmografii każdego aktora ze zamienników...potrwałoby to trochę.
macker007 :
przeglądanie filmografii każdego aktora ze zamienników...potrwałoby to trochę.
Nie każdego ,tylko dwóch ,którzy jechali 1313 ;)
W takim razie kolejna podpowiedź:
obaj jechali 1313 w odc. 6 ,pt:"Prasa szczególnej troski".
P.S.
Grzesiu ,dobry trop.
Powoli nudna robi się ta zabawa. Nabijacie sobie posty a cały ten wątek nie służy już niczemu oprócz zabawy. Lepiej żeby ktoś rozpoczął jakiś temat do ciekawej dyskusji na temat serialu, aktorów, czy nawet samego PRL-u, jak to bywało w przeszłości a nie w nieskończoność zadawał pytania, na które prawie wszyscy znają odpowiedzi. Podejrzewam, że starzy użytkownicy forum się ze mną zgadzają... Pozdrawiam Was!
Piorun :
Powoli nudna robi się ta zabawa. Nabijacie sobie posty a cały ten wątek nie służy już niczemu oprócz zabawy. Lepiej żeby ktoś rozpoczął jakiś temat do ciekawej dyskusji na temat serialu, aktorów, czy nawet samego PRL-u, jak to bywało w przeszłości a nie w nieskończoność zadawał pytania, na które prawie wszyscy znają odpowiedzi. Podejrzewam, że starzy użytkownicy forum się ze mną zgadzają... Pozdrawiam Was!
Przykro ,że tak uważasz.
Szmaciuch,Grzesiu,ja i innych parę osób próbowało rozruszać to zastałe forum.
Jak widać jednak ,bez sensu.Starzy użytkownicy wolą się dusić w swoim sosie i ...nic nie pisać.
W takim razie czas opuścić te nudy.
Nie wiem ,w jakim celu piszesz o nabijaniu postów (ja traktuję bywanie tutaj TYLKO I WYŁĄCZNIE jako zabawę).
Po za tym liczba postów akurat na forum Zmienników nie świadczy o niczym.
Czy masz ich 20 ,czy 1000 jesteś cały czas normalnym użytkownikiem.
Zabawa nie każdemu musi się podobać,a jeśli tak jest ,po prostu zbiera zabawki i idzie...
Może zacznij Ty ,jak to ten przywołany w Twoim poście KTOŚ .Chętnie podyskutuję.
Niedawno napisałeś ,że już wszystko zostało tu napisane ...
Gdyby ludzkość tak podchodziła do tematu,dalej byśmy mieszkali w jaskiniach.
Mnie podoba się,że Szmaciuch pozakładał te nowe tematy i wniósł tu powiew świeżości.
Co zaś do konkursu ,wystarczy w nim nie uczestniczyć ,a nie obrzydzać innym.
Chciałam trochę utrudnić ,by nie było nudo.
Odpowiadam w takim razie,skoro jest za trudno:
http://www.zmiennicy.com/odcinki/6.html
Kazimierz Wysota -podrywacz w taksówce -gra obecnie w "Brawach szczęścia"
Krzysztof Kalczyński -"młody "małżonek kupujący na kredyt -tasiemiec "Klan"
ciekawostka:
Pan Krzysztof Kalczyński w życiu prywatnym jest mężem Aktorki Haliny Rowickiej,z którą zagrał właśnie w "Zmiennikach"
Szczęśliwe małżeństwo;
młoda małżonka ze sprzedawcą i słynnym ekspresem:
Pomyślałem o nich, ale jechali tylko raz taksówką. Marian czekał na nich, kiedy oni szukali sprzętu po sklepach.
A to że są malżeństwem, nigdy nie zagłębiałem się kto z kim żyje i co robią w tej chwili ;)
Barejka zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości tak samo jak i mój mąż. Nie pasuje komuś konkurs to niech chociaż nie obrzydza go innym , tym którzy się dobrze bawią.
A czy wszystko zostało napisane? Cóż wystarczy kliknąć na zakładkę ,,Pokaż wątki bez odpowiedzi'' i tam się wykazać. Pozdrawiam nudnego Pioruna - ten wątek ma służyć właśnie zabawie.
Barejka to ja zadam korzystając z okazji:
Jaką walutę i ile oferował do sprzedaży Antoni Kłusek pod Viktorią?
Ostatnio edytowany przez aniołowa (12-06-2015 18:06:23)
Kłusek miał do sprzedania 15tys. $ :)
Marianie1313 zadajesz.
Czym Gonschorek przekupił kelnera z Kutna, żeby zeznawal na jego korzyść?
Połówkami dolarów;)
Cieszę się Pani Aniołowa ,że nie jestem osamotniona w zdaniu na temat tutejszego Forum:)
Pozdrawiam serdecznie i buziaki dla Męża ;) (takie w policzek oczywiście ,symboliczne;) )
Barejka, dobra odpowiedź :D Lecimy dalej ;)
Mąż buziaka dostał i kazał przekazać:
,,Nie ukrywajmy sytuacja jest bardzo trudna i nam w tej sytuacji potrzeba no ja wiem, jakiegoś takiego głosu, zbiorowego takiego no... mocnego!!!"
Barejko zadajesz.
Przepraszam za poślizg ,ale znów pakuję walizki.Tym razem urlop.
Tak na szybko więc:
co wg Reżysera Barei "stanowiło" 13 pensję.Poproszę o "równanie" ;)
Łatwe ,co nie ? ;)
Trzeźwość + Dyscyplina = 13 Pensja
aniołowa :
,,Nie ukrywajmy sytuacja jest bardzo trudna i nam w tej sytuacji potrzeba no ja wiem, jakiegoś takiego głosu, zbiorowego takiego no... mocnego!!!"
Dobrze by było utrzymać to forum, bo finał może być taki...
https://www.youtube.com/watch?v=P0ydPVlUj5Q
Bravo Marian;)
Yogi baboo'
Dobra odpowiedź i niezły film;)
P.S.
Ja : do zobaczenia wszystkim za 2 tygodnie:)
Marian1313 zadaje.
Z czym mama Kasi zrobiła Jackowi kanapkę? :)
Uuuhmmm to była piękna bieszczadzka, prawie jak rzeszowska! Nie to co dzisiaj...
A przy okazji nowy temacik
http://www.zmiennicy.com/forum/viewtopi … 997#p12997
Romek od żucia gumy miał mieć szczęki jak?
Mała podpowiedź.....
P.S. W temacie Pioruna odnośnie nudnej zabawy oczywiście popieram swoją żonę i Barejkę podpisując się obydwiema rękami pod ich wypowiedziami.
Yyyy... no cóż... yyy... w odpowiedzi rozwinęliśmy szeroki front inwestycji na wszystkich odcinkach, ale to nie wystarczy. Musimy się wszyscy wziąć do solidnej, rzetelnej roboty!!!
Ostatnio edytowany przez szmaciuch (15-06-2015 12:18:40)
Szczęki jak buldog :D
Jaki samochód i w jakim kolorze chciało obejrzeć małżeństwo na Inflanckiej 16?
Zielona SIMCA :) Potem Jacek dodał... Ryzykant z pana rzęcha kupować :D
Tomasz ocenia odpowiedź, a jak będzie się długo zbierał to Marian1313 zadaje.