Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Hej.
Nie wiem czemu do tej pory nie pojawiłem się u Was, skoro Zmiennicy to mój serial ulubiony.
Ale po dzisiejszej przygodzie, spotkaniu Mieczysława Hryniewicza w towarzystwie Szymona - właściciela repliki WPT1313, wiedziałem że to się musi zmienić.
Zatem jestem :)
Grzechu :
Hej.
Nie wiem czemu do tej pory nie pojawiłem się u Was, skoro Zmiennicy to mój serial ulubiony. [...]
Zatem jestem :)
Witaj Sąsiedzie ze Z(Dolnego Śląska),mieszkam 20 km od Ciebie :)
Pozdrawiam :)
Aaa... dzień dobry, kogo ja widzę nowy pasażer !!!Mam nadzieję zobaczyć wiele nowych wątków i wiele postów napisanych przez Ciebie Grzechu...
Ostatnio edytowany przez aniołowa (29-09-2015 13:48:03)
Cieszę się bardzo z tak miłego przyjęcia. Mam nadzieję, że na tym forum się co nieco przydam ;)
Jeśli chodzi o zdjęcia, to chętnie bym się Wami z nimi podzielił - ale nie widzę niestety możliwości wrzucenia ich tu na serwer, pozostanie jedynie podlinkowanie. Postaram się niedługo stworzyć wątek odnośnie tego spotkania, napisać kilka swoich spostrzeżeń, a póki co - jeśli ktoś się niecierpliwi, ma konto na fb, to zapraszam na profil mojego dużego fiata - 125p Vanilla - kilka zdjęć z tego spotkania tam jest.
Dodam, że nie tylko zdobyłem autograf pana Hryniewicza na zmiennikowej koszulce i klapie bagażnika mojego kanta, ale także miałem przyjemność być pasażerem podczas kursu żółtą 1313 - prowadzoną oczywiście przez Jacka Żytkiewicza - MEGA PRZEŻYCIE dla mnie! :D
Przygoda życia!
Fotosik.pl po zalogowaniu tam dodasz i wstawisz u nas zdjęcia wszyscy tak robią.
Ostatnio edytowany przez aniołowa (30-09-2015 17:31:37)