Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Co to jest?! Stop! Dosyć! Dosyć! Ja wiedziałem, że tak będzie. Ja wiedziałem. Jeden mądry człowiek mnie ostrzegał! Wy jesteście pol... politycznie nieodpowiedzialni! To mogą być straszne konsekwencje. Straszne! To jest awanturnictwo! I tego... narażanie na szwank. Dlatego z marazmem na forum koniec !!!
Witaj maj trzeci maj dla Polaków błogi raj...bis
"Nad wszystkim czuwa gospodarz domu, nie da on krzywdy zrobić nikomu, zawsze pomoże, o każdej porze, o mój Boże".
Mam ochotę na chwileczkę zapomnienia, czarujący, ujmujący radadi.... który niczego nie narusza i nie zmienia... dadada...
aniołowa :
Mam ochotę na chwileczkę zapomnienia, czarujący, ujmujący radadi.... który niczego nie narusza i nie zmienia... dadada...
radadi... przepraszam panstwa bardzo i życzę przyjemnego ...tego nooo. wsi fuu ... wszystko jedno czego/...
"Aaaaa... niech konik polny... polny... pol.... Niech wiatr swawolny, niechaj skowronek tu śpiewa".
"Wyszeptaj mi miłosne swe zaklęcia, wyszeptaj mi jak tchnienie płatków róż".
Temat wciąż aktualny.
Wszystkim Forumowiczom,Gościom oraz Administracji życzymy Zdrowych Spokojnych i Rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia.
Szmaciuch i Aniołowa.
Luliła, pięknie gra, fujareczka, fujareczka. Tysiąc gwiazd, świeci tam, dla mego syneczka. Lulaj, że mi lulaj we wszechświecie całym, tyś jest swoim królem, mój syneczku mały.
A co będzie jak nie dostanę tych spinaczy?
Kup kłębek druta sam se zrobię.
Tak mówicie? A gdyby tutaj staruszka przechodziła do domu starców, a tego domu wczoraj by jeszcze nie było, a dzisiaj już by był. To wy byście staruszkę przejechali, tak? A to być może wasza matka!!!
... I nie mówcie, że nie macie synka bo w każdej chwili mieć możecie.
[chwileczkę zajrzę do instrukcji] sprawdzić czy nie ksiądz :)
Witam w Nowym Roku A.D. 2016!
Bhamaradżanga :
Witam w Nowym Roku A.D. 2016!
Dziś też masz na wszystko instrukcję. Nawet na użycie młotka!
Piorun :
Bhamaradżanga :
Witam w Nowym Roku A.D. 2016!Dziś też masz na wszystko instrukcję. Nawet na użycie młotka!
Dzisiaj trochę z innego powodu bo to wariactwo przyszło chyba ze Stanów?
Po tym jak znana tzw. restauracja przegrała proces odszkodowawczy za poparzenie kawą
(dzisiaj na papierowy kubek nakładają papierki) nie dziwię się tej instrukcji do młotka :)
Ciąg absurdu tylko lekko się przemodyfikował i Bareja ciągle górą.
A z 38 mln Polaków nie znalazł się dotychczas choćby jeden scenarzysta, który by
Bareji w tym dorównał. I ja się na to nie zgadzam!
Ja się z panem zgadzam. Oczywiście, że jest to ukartowana robota określonych kół. Ja już dawno ostrzegałem przed tym dysydentem.