Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Po co nabijać posty ?! Jeśli ktoś ma coś mądrego do napisania to wtedy niech pisze. Nic na siłę.
Owszem, owszem. Ja właśnie to podpisałem, bo to proszę pana jest skandal! Tak nie może być, to grozi utratą życia, może ciężkim kalectwem! To jest proszę pana gorsze nić kłusownictwo!
Co to jest?! Stop! Dosyć! Dosyć! Ja wiedziałem, że tak będzie. Ja wiedziałem. Jeden mądry człowiek mnie ostrzegał! Wy jesteście pol... politycznie nieodpowiedzialni! To mogą być straszne konsekwencje. Straszne! To jest awanturnictwo! I tego... narażanie na szwank. Dlatego z bezruchem na forum koniec !
My nie nabijamy postów Piorun. Prowadzimy rozmowę dialogami z serialów i filmów, fajna zabawa możesz się nawet przyłączyć. Zawsze to lepsze ( a przy okazji przyjemne ) niż ten chwilowy marazm na Naszym Forum prawda?
szmaciuch :
My nie nabijamy postów Piorun. Prowadzimy rozmowę dialogami z serialów i filmów, fajna zabawa możesz się nawet przyłączyć. Zawsze to lepsze ( a przy okazji przyjemne ) niż ten chwilowy marazm na Naszym Forum prawda?
Noooo i ciekawe czy aparat umie sobie z tym radzić?
Ostatnio edytowany przez Bhamaradżanga (10-12-2015 01:41:39)
He, he, he. Ja pana rozumiem, wie pan, ale mnie będą cisnąć. Nie, niech się pan nie denerwuje. Widzi pan, bo ja to wie pan, jak kamień w wodę. Musimy się trzymać razem, nie?
Niech się pani nie boi, to stara historia. To było proszę pani tuż pod Kołem Polarnym. Ten płynie sobie - pyt, pyt, pyt, pyt - a ja za nim, a ja za nim. Po cichutku, potąd w wodę, już... pach! Pach! Pach! No i mamy go. Trafiłem go o... dokładnie tu... tu.
A ja pana kryję przed milicją. W sprawie tych strzałów to nie tylko dzielnicowy pytał, ale nawet dwóch tajniaków. Podobno byli ranni......
szmaciuch :
A ja pana kryję przed milicją. W sprawie tych strzałów to nie tylko dzielnicowy pytał, ale nawet dwóch tajniaków. Podobno byli ranni......
Nie ?????
A no właśnie. A pan jest zameldowany w jednym pokoju, a zajmuje pan dwa. Ja nawet nie wiem, czy ma pan prawo korzystać z ubikacji.
Kapitalysta... pan żyje z wyzysku szaro-czarnego luda!
A czy pan wie że Polacy pod Grunwaldem walczyli o naszą wolność i waszą?
Nooo neee....
Ale to był tylko taki pic, bo ten redaktor kazał.
Skończyły się czasy panów redaktorów...!
Yyy... dzisiaj rano był na budowie ten towarzysz. Zostawił mi swoją wizytówkę, numer telefonu i prosił, żebym do niego zadzwonił i powiedział mu, jak to się wszystko skończyło. Ja już niestety nie zdążę, więc chciałbym żeby pan do niego zadzwonił i powiedział, że niestety nic się nie dało zrobić.
Ja chciałem powiedzieć, że nas prezes wszystkie rozliczenia... bardzo dobrze prowadzi. Jak tylko coś yyyyy... że też yyyy... na przykład jest komu winien, to zaraz odda... W ogóle to ni nigdy nic nie jest winien, bo jest w tych sprawach dbający. Klub prowadzi dobrze...
Zorza cz Tęcza?
- Tęcza - no tęcza!
Ale mamy zmienić na Zorza!
- no! Zorza!
:)
Witam w Nowym Roku A.D. 2016!
Ostatnio edytowany przez Bhamaradżanga (01-01-2016 18:46:23)
Rozmowy kontrolowane(1991) reżyseria: Sylwester Chęciński.
Tak jest! Bardzo dobrze! Ja proponuję kandydaturę tego pana, który to wymyślił. Kto jest za?
A u góry precz z prezesem?")