Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Tam przynajmniej coś się dzieje....a u nas ...???!!!
Ostatnio edytowany przez szmaciuch (11-09-2016 18:06:02)
A tutaj u was widzę organizacja szwankuje. Żeby na spotkanie ze mną nie było sali, plakatu, kogoś wprowadzającego, czy nawet publiczności?! Co forumowicze na to?
Przestańcie się wygłupiać.
A co masz na myśli Piorun. To że na forum nic się nie dzieje to nie nasza wina, kiedyś Barejka próbowała rozruszać to forum z wiadomym wynikiem. Pozdrawiamy sympatyczną Barejkę !!!
Wklejanie swoich pasji do działu o wszystkim (Dyskusje na wszelkie tematy nie związane ze "Zmiennikami".) nazywasz wygłupami ?
Być może dla Ciebie wygłupami są filmy tematyczne z filmów Stanisława B. które wstawiam na YouTube będąc jego wciąż zagorzałym fanem i robiąc to w celu zachęcenia wszystkich do odwiedzenia tej strony oraz http://www.alternatywy4.net/ ?
A może wygłupami nazywasz najlepsze lub najtrafniejsze cytaty z filmów Stanisława Barei na stronie jego jakby nie patrzeć sympatyków?
Barejko teraz doskonale Ciebie rozumiemy....
P.S. Piorunku, a może masz coś do zaproponowania...poza narzekaniem?
SERWUS !
Ostatnio edytowany przez szmaciuch (16-09-2016 18:19:42)
Już dobra, będzie tego. Uważam, że dalsza dyskusja jest bezprzedmiotowa. Rzeczywistość postawiła przed nami nowe zadanie, bardziej poważne i odpowiedzialne.
Trzeba przywrócić forum dawną świetność, spowodować aby coś się tu działo, ludzie pisali, komentowali!
"Nie kłóćcie sie, dajcie sobie buzi...spokój ma być" - prezes Koniuszko 😂😂
Nikt się przecież nie kłóci, tylko niektórym forumowiczom zupełnie brakuje poczucia humoru...niestety.
Ponieważ obaj lokatorzy wykazali prawidłową orientację, kto tu jest najważniejszy, wyrażam wyjątkowo jednorazową zgodę. Obywatelu Piorunie zapytuję was, pomożecie? A prawidłowa odpowiedź brzmi - pomożemy. No więc jak?
No... widzisz pan, ja nawet bym poszedł na ten numer, tylko jest takie jedno ale. Jak obalę te pierwsze pół basa, to mu zaraz sam wszystko wyśpiewam. Małpiego rozumu po goudzie dostaję. Miałem kiedyś taki... no wie pan... wypadek z dziewuchą kolegi. Wyrobek mu było na imię. No i trzeba trafu, że na drugi dzień spotykamy się razem na imieninach. Nie minęła godzina a wszystko mu sam z detalami opowiedziałem, no i koniec końca dał mi po ryju. A z tą Jaśką to się posprzeczał. Nie, nie mogę ryzykować! A pan wiesz jakie taki kowboj może mieć kopyto? Eeee...
Yyyy... no cóż... yyy... w odpowiedzi rozwinęliśmy szeroki front inwestycji na wszystkich odcinkach, ale to nie wystarczy. Musimy się wszyscy wziąć do solidnej, rzetelnej roboty!!!
Ostatnio edytowany przez szmaciuch (23-10-2016 12:26:18)
szmaciuch :
Yyyy... no cóż... yyy... w odpowiedzi rozwinęliśmy szeroki front inwestycji na wszystkich odcinkach, ale to nie wystarczy. Musimy się wszyscy wziąć do solidnej, rzetelnej roboty!!!
Tak jest...
Czekamy z utęsknieniem tylko napisz gdzie: Łowicz, Sochaczew, Grodzisk Mazowiecki, Płock, Gąbin ?
Jeszcze jeden w oczekiwaniu na sezon
Pozdrowienia dla Borewicza
Ostatnio edytowany przez szmaciuch (30-01-2017 11:58:14)
Też bym chciała, kiedyś ;)