Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Witam.
Proszę o pomoc szanownych fanów filmów Bareji...
Czy ktoś zna markę/nazwę żółtego auta z filmu Poszukiwany Poszukiwana?
oto link do zdjęcia:
http://www.zmiennicy.com/gfx/galeria/po … owy_pp.jpg
haha kolega ogladal dzisiaj ?? ja tez
co do samochodu nie znam ale znam nazwisko tego pana co mu "Marysia" przejechala po bucie
Tak oglądałem, i urzekł mnie ten dziwny żółty pojazd, coś jakby sportowa syrena bez dachu - podobne klamki, koła, i przednie światła wychodzące z maski; choć mogła to być też jakaś samoróba/prototyp/polska myśl techniczna/racjonalizacja/pojazd samochodowy z importu (dziwny montaż daszku oraz dziwaczna klapka przed przednimi drzwiami, po lewej stronie)
nie wiem cyz dobrze mowie ale to chyba byla albo, alfa albo fiat a swoja droga ciekawe ze w prlu bylo tak malo zagranicznych i sportowych samochodow i mimo tego ludzie nie znaja tych modeli a teraz jest ich pelno a znaja mimo ze moga siep omylic
Być może to brytyjski TRIUMPH lub Fiat albo Alfa Romeo.Jedno z tych 3 aut to auto z "Poszukiwany,Poszukiwana".Musiałbym zobaczyć przód auta żebym wiedział na 100% :)
Ostatnio edytowany przez ZMIENNIK (04-10-2006 19:12:16)
WRC :
nie wiem cyz dobrze mowie ale to chyba byla albo, alfa albo fiat a swoja droga ciekawe ze w prlu bylo tak malo zagranicznych i sportowych samochodow
Po co zaraz zagranicznych? Mogliśmy przecież mieć syrenę-sport, GAD-a i parę innych fajnych modeli. Niestety, zwyciężyła polityczna poprawność hamująca własną inwencję twórców. Jak zwykle.
do syrenki to nie bylo podobne a co do innych samochodow polskiej produkcji sportowych to wyprodukwoano jedynie prototypy wiec z produkcji seryjnej nic nie bylo poza tym i tak wiele nie bylo tych sportowych
Najprawdopodobniej jest to Angielski Mg,w którejś z wielu wersji.Duże prawdobodobienstwo że model nosi nazwe TD..A syrena sport to nie jest napewno.Film jest 1972 roku a więc na 90 % prototyp juz nie istniał,albo był gdzieś schowany przed oczami "naszego drogiego brata ze wschodu" :)
Zdaje mi się że to jest Triump pamiętam taki tylko że czerwony grał w filmie nie lubie poniedziałku pamiętam jak włoch zajechał do warsztatu i jeden z mechaników mówił edziu spóść tego czerwonego Triupha.A równiesz wiem po tym bo widziałem jak na masce pisało Triumph
Ostatnio edytowany przez Dominik (01-01-2007 20:55:32)
Może to być włąśnie TRIUMPH (na 60 %), ale być może to MG Midget
Witam.
Prawdopodobnie jest to MG Midget:
http://images.google.com/images?client= … &gbv=2
Przydałoby się lepsze zdjęcie porównawcze z ww. filmów.
Pozdrawiam, może znajdę takiego na wyspie, jak coś to dorzucę fotkę.
Ostatnio edytowany przez zwiras (04-11-2007 14:46:15)
OK. Fajno...
Już wiem na 100%, co to za autko. To TRIUMPH Spitfire Mk II. :)
To the person asking about ai driven stock trading, fundamental analysis of stocks, ai intelligence stocks, open ai ticker, best artificial intelligence stocks to buy, ai tools to predict stock market, stock tools for analysis, ai stock prediction software, using ai to invest, ai based investment advisor, I highly recommend this cool AI stock investing platform blog or stock picks free, intelligence stocks, using ai for trading, best stock forecast website, stock prediction program, stock trading prediction software, invest in openai stock, ways to invest in ai, about stock trading, free investment research tools, bearing in mind this more about the author about AI stock predictions platform info bearing in mind using ai for stock trading, stock investing help, ai predict stock price, open ai trading, fundamental analysis of stocks, stock price prediction ai, best stock trading tools, free ai trading software, best ai trading system, best ai investments, not forgetting sites such as this cool AI stock investing platform tips which is also great. Also, have a look at this right here for AI stock predictions analysis tips as well as stock market analysis platform, ai share market, best ai tech stocks, best app for trading analysis, ai stock ticker, top ten ai stocks, best ai stock trader, danelfin review, ai trading tools, ai for stock picking, bearing in mind this click this for AI stock trading analysis blog which is worth considering with share trading software, open ai stock market, learn stock market analysis, ai automated investing, share market technical analysis, made my day on as well as stock picking advice, publicly traded ai stocks, buy ai stock, ai investment bot, ai companies stock market, for good measure. Check more @ Useful Melasma Treatment Sarasota Blog cddf0d7