Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
,,Nie ma róży bez ognia "
Janek nic nie załatwiaj, w porządku, bagażówka przyjeżdża jutro o 10:00
Janek: Skąd wiedziałeś?
Dąbczak: No Jasiu w moim zawodzie!
Janek: A co to za zawód?
Dąbczak: No to jest ten, jakby ci to powiedzieć.To jest nowy zawód, wiesz on nie ma nazwy.
Właśnie jaki to zawód?Może dziś ma już nazwę?
SERWUS
szmaciuch :
Właśnie jaki to zawód?Może dziś ma już nazwę?
Ja myślę, że ten zawód to złodziej.
I pijak! Bo każdy pijak to złodziej!
Ja myślę, że polityk
Lemach :
Pewnie się narażę, ale co tam:) Polak?
Polak ? nie znam takiego zawodu. A krętaczy znajdziesz w każdym narodzie przecież.
In response to the lady asking about over browser, most popular browser, traffic browser, www and web browser, web browser for, browser plugins, adblocker ads, youtube ad blocker extensions, the latest browser, spotify ad blocker, I highly suggest this what google did to me on ad blocker site or browser with ad blocker, youtube ad blocker chrome extensions, no more youtube ads, web browser a, no ads browser, google chrome internet, ad blocker all browsers, effective ad blocker, powerful ad blocker, web and web browser, alongside all this my latest blog post about ad blocker tips as well as you are browser, web browser most popular, ad blocker google chrome, ad blocking software for chrome, google chrome extensions youtube adblock, facebook ad blocking, ad blocker sites, web traffic by browser, traffic browser, advertisement blocker, as well as this cool training on ad blocker link which is also great. Also, have a look at this new ad blocker tips bearing in mind popup blocker for google chrome, ad blocker a, ad blocker to youtube, blocker for youtube, ad blocker websites, commercial blocker for youtube, web browser what is it, not a browser, google what is a browser, web browser plugins, on top of this awesome ad blocker info as well as blocker for chrome, ad blocker for, web browser not google, web browser are, ad blocking software for chrome, she said for as well as new youtube ad blocker, next generation web browsing, youtube ad blocker phone, ad blocker device, effective ad blocker, for good measure. Check more @ New Tajir4D Link Alternatif Website 0ab4518