Forum dyskusyjne

PrzejdĽ na główn± stronę serwisu

Ogłoszenie

Drodzy Forowicze, dbajmy o porz±dek na naszym forum! Bardzo prosimy, aby nie pisać tytułów w±tków w cało¶ci wielkimi literami. Wszelkie nowe w±tki, które takie tytuły będ± miały, będ± bez względu na tre¶ć usuwane. Dziękujemy za zrozumienie :-)

#1 17-11-2015 15:40:26

szmaciuch
Użytkownik
Od: Sochaczew

O co Kaman z tymi rurami (oknami) u Jarz±bka?

Jak w temacie, niepytana żona Jarz±bka mówi do Misia:
,, Proszę pana, z tymi rurami to było tak: zim± wyleciały okna. U nas dwa, na szóstym piętrze dwa i na siódmym dwa.''

Ona jest bardzo dobra ta koncepcja ale dlaczego on ma pruski mundur na sobie?!

#2 17-11-2015 21:53:11

Bhamaradżanga
Użytkownik

Re: O co Kaman z tymi rurami (oknami) u Jarz±bka?

Strzelam... bo rury strzelały z zimna?

Ten kto zgłasza pustostan ma prawo zgłaszać się o przydział.

#3 18-11-2015 12:20:14

szmaciuch
Użytkownik

Tak to oczywiste. Ale co miał z tym wspólnego Mi¶ i ,,co go to'' jak przyszedł po znaczki i nawet się nie pytał?

#4 18-11-2015 13:11:42

Bhamaradżanga
Użytkownik

szmaciuch :

Tak to oczywiste. Ale co miał z tym wspólnego Mi¶ i ,,co go to'' jak przyszedł po znaczki i nawet się nie pytał?

Jak dobrze pamiętam to oni (domownicy) wzięli Tyma za kogo¶ z administracji robi±cego kontrolę. Tak kiedy¶ rozumowałem...

Z reszt± kontrola to co¶ co bardzo lubię u Bareji:

- oczekujemy nieoczekiwanej kontroli...
- co oni kontroluj± jak już wszystko rozkradzione... jest jedna cegła...
- wzmożona kontrola dĽwigni± społecznego zaufania...

No i wszystkie te gagi z policjantami no to po prostu bajka! Nigdy mi się to nie znudzi!

Ostatnio edytowany przez Bhamaradżanga (18-11-2015 13:22:57)

#5 19-11-2015 23:54:03

szmaciuch
Użytkownik

Scena 80: (w mieszkaniu Jarz±bka)

[Mi¶ wali do drzwi Jarz±bka. Otwiera jego żona]
Żona Jarz±bka (do Jarz±bka): Do ciebie...
[Słychać szczekanie psów i płacz dziecka]
Jarz±bek (do psów): ƶ¶¶¶... ććć¶¶¶... Cicho! Cicho! Przecież swój przyszedł, pan prezes...
[Jarz±bek pokazuje Misiowi klasery ze znaczkami pocztowymi]
Jarz±bek: Za dwa dni powinienem mieć nowe serie, ze zwierzętami my¶liwskimi, a teraz mam pojedyńcze. O, te! Z bloku! Te, francuskie...
Mi¶: Nie, no mnie chodzi o angielskie, przecież ci tłumaczę!
Jarz±bek: Angielskie... wła¶ciwie nie mam nic ciekawego. Aaa... tu mam, z pierwszego dnia obiegu i te stare. Ooo! Z kopertami też...
Mi¶: Aaa... koperty ze znaczkami? I ostemplowane!
Żona Jarz±bka (do Misia): Proszę pana, z tymi rurami to było tak: zim± wyleciały okna. U nas dwa, na szóstym piętrze dwa i na siódmym dwa.
Synek Jarz±bka: na siódmym jedno!

Od samego pocz±tku wszyscy słyszeli że to Pan Prezes przyszedł po znaczki a nie kto¶ z Administracji, więc wypowiedĽ żony ma się nijak do prowadzonej rozmowy...

#6 20-11-2015 13:44:27

Bhamaradżanga
Użytkownik

No zrobiłem powtórkę ...no z tymi rurami to nie ma żadnego zwi±zku z niczym.
można było wstawić co¶ lepszego...

#7 Wczoraj 18:12:17

FrankJScott
Użytkownik

In response to the person talking about therapeutic massage at home, benefit of lymphatic drainage massage, day of massage, the swedish massage, massage west melbourne fl, massage west, lymphatic drainage reviews, melbourne massage reviews, massage therapist near me in home, relaxing spa,  I highly recommend this high rated Pyeongtaek business massage forum or massage page, top ten massage, signature massage, massage best spa, tissue massage, jing massage, good for massage, lymphatic drainage massage how to, lymphatic drainage massage home, massage in palm bay fl, bearing in mind this our website for Pyeongtaek business massage tips on top of a place for massage, relaxing spa, best deep massage, the wellness massage, before after lymphatic drainage, swedish massage at home, relax at the spa, body center wellness, she massage, massage name, on top of this experienced for Pyeongtaek business massage site which is also great. Also, have a look at this continue on Pyeongtaek business massage link together with place to get massage, deep tissue massage how to do, lymphatic drainage massage good for, lymphatic drainage massage therapist, spa urutan, my massage, you and i massage, lymphatic massage nearby, i spa massage, lomilomi massage near me, not forgetting sites such as this from this source on Pyeongtaek business massage tips bearing in mind lymphatic relief, spa lymphatic drainage, massage & wellness spa, book on massage, melbourne relaxation,  official statement about on top of essential therapeutic massage, servis massage, express massage, all massage, apa itu lymphatic drainage,  for good measure. Check more @ High Rated Bathroom Remodeling Blog 343190c

Stopka forum